Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Schotels, Floor- & Pot-protectors

Schotels, Floor- & Pot-protectors

Pot onderzetters, schalen, floor- en pot protectors

Dankzij de Elho onderzetters voor bloempotten worden de bloempotten in je huis en tuin net even gemakkelijker te verplaatsen en in de schalen kun je bloemen en planten op een fraaie manier presenteren. De floor- en pot-protectors bieden elke ondergrond en pot extra bescherming. Waar zet jij ze neer?

Product 1 tot 12 van 110

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Product 1 tot 12 van 110

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderzetter bloempot

 

Iedereen weet dat als je bloempotten in je tuin plaatst, je onderin die potten gaatjes moet maken. Doe je dat niet, dan zullen de wortels van de plant in de pot bij het watergeven wegrotten. Dit komt doordat het overtollige water geen kant op kan en in de bloempot blijft staan. De wortels blijven nat staan en er ontstaat wortelrot. Wortelrot is natuurlijk niet heel bevorderlijk voor de levensduur van de plant.

 

Gaatjes in bloempotten zijn dus noodzakelijk, maar niet altijd even praktisch. Waarom? Als het geregend heeft, loopt er namelijk niet alleen het teveel aan water uit, maar ook veel modder. Gelukkig is hier een oplossing voor in de vorm van bloempot onderzetters. Een bloempot onderzetter houdt eventuele modder tegen en is eenvoudig leeg te gooien als er te veel water in de pot staat. Warentuin biedt een ruim assortiment aan onderzetters voor bloempotten en onderzetters voor plantenpotten, die altijd scherp geprijsd zijn.

 

Floorprotector

 

Met de Elho floorprotectors kun je elke ondergrond in je huis of je tuin beschermen. De floorprotectors zorgen er namelijk voor dat je houten vloer, je tafels en je vensterbanken minder snel beschadigd raken. Waar je de floorprotectors – uiteraard mét bloempot – ook gebruikt, ze helpen het ontstaan van vochtplekken, vuil en krassen voorkomen. In onze webshop tref je daarom, behalve een breed aanbod aan bloempot onderzetters, ook een grote collectie floorprotectors aan.

 

Potprotector en schotel

 

Met de Elho potprotectors haal je een stijlvolle schaal voor bloemen en planten in pot in huis. Deze hulpmiddelen zijn bijzonder praktisch om op een schone manier water te kunnen geven. Met de Elho schotels kun je bloemen, planten en bloemstukken zonder al te veel geknoei mooi op een tafel presenteren. Het verplaatsen van de bloemen planten is ook heel eenvoudig omdat de schotels licht van gewicht zijn. Vanzelfsprekend kun je een schotel van Elho altijd combineren met een bloempot van Elho.

 

Jouw producten online bestellen

 

Wil jij jouw Elho bloempot onderzetter, floorprotector, potprotector en/of schotel snel in huis hebben? Bestel ze dan via onze webshop. Ideaal, want je hoeft er de deur niet eens voor uit! Kun je niet kiezen? Geen nood: om de keuzestress wat te verminderen, kun je via de kolom aan de linkerkant onder meer filteren op vorm, kleur en ‘geschikt voor’. Ben je eruit? Plaats de producten die je wilt kopen dan in je virtuele winkelmandje en rond je bestelling af. Hierna pakken we je order zorgvuldig voor je in en laten hem bij je thuis bezorgen. Handig, toch?

 

Alvast heel veel plezier met je aankoop!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag