Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Flexibele Binnenpotten

Flexibele Binnenpotten

Potten waterdicht maken

Potten geven soms kringen af. Dat is erg vervelend. Maar gelukkig is er een oplossing tegen lekkende potten: waterdichte binnenbakken voor kamerplanten. Bestel deze transparante binnenpotten voordelig online bij Warentuin. Je vindt ze op deze pagina.

8 Product(s)

per pagina

8 Product(s)

per pagina

Hoe kan ik een bloempot waterdicht maken?

Zet je een mooie potin je kamer? Dan wil je wel graag dat deze waterdicht is. Je moet er toch niet aan denken dat de pot water lekt op jouw mooie tapijt of tafel. Om lekken van de pot binnenshuis te voorkomen, bieden wij jou waterdichte binnenbakken waarmee je een pot eenvoudig waterdicht maakt. Een andere oplossing tegen lekkende potten is een onderzetter voor potten. Ook deze kun je bij Warentuin kopen.

 

Buitenpotten waterdicht maken

Zowel binnenbakken als onderzetters zijn goede en goedkope oplossingen tegen lekkende potten. Ook buitenpotten maak je hiermee geschikt voor binnenshuis. Heb je bijvoorbeeld een pot met afwateringsgat? Met een binnenbak voor bloempotten maak je zo’n pot waterdicht en kan de bloempot dus ook binnenshuis staan.

 

Oplossing tegen kringen

Daarmee zijn binnenbakken de eenvoudigste oplossing tegen lekkende potten. Zonder binnenpotten kunnen kamerplantpotten kringen afgeven. Dat kan uitermate vervelend zijn. Het kan voor beschadiging van meubilair of de vloer zorgen. Een transparante en waterdichte binnenbak voor bloempotten vangt het water op en voorkomt op die manier dat de pot gaat lekken en kringen geeft.

 

Hoe werkt een plastic binnenbak voor bloempotten?

Een binnenbak voor bloempotten is een eenvoudige product waarmee je bloempotten waterdicht maakt. Plaats in de pot een binnenbak, zorg vervolgens voor een laag hyrdokorrels. Een laag hydrokorrels is erg belangrijk, hydrokorrels voorkomen namelijk dat de plant verdrinkt in te veel water. Na de laag met hydrokorrels kun je kun je de plant in aarde potten. Zorg ervoor dat je de plant altijd water geeft in de binnenpot. Let er dan op dat het water niet naast de binnenpot in de bloempot stroomt, dan is de kans groot dat de bloembak of -pot (weer) gaat lekken.

 

Bloempot waterdicht maken

Dus: Hoe kan ik een bloempot waterdicht maken? Met een waterdichte binnenbak voor bloempotten of een speciale onderzetter. Zorg bij een binnenbak altijd voor een laag hydrokorrels op de bodem van de ervan.

 

Binnenpotten online kopen

Alles wat je nodig hebt voor het waterdicht maken van een bloempot, koop je voordelig bij Warentuin. Een binnenbak (of binnenpot), als oplossing tegen lekkende potten, kun je eenvoudig en voordelig online in onze webshop kopen. Binnen een paar klikken heb je je bestelling geplaatst. Je binnenbak wordt snel thuis geleverd.

 

We wensen je heel veel plezier met je aankoop!

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag