Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Trolleys, Sokkels & Planttafels

Trolleys, Sokkels & Planttafels

Plantentrolleys, plantentafeltjes en trolleys

Dankzij de plantentrolleys, plantentafeltjes en sokkels van onder andere Mica Decorations, en Nnice hoef je nooit meer zwaar te tillen en is het verplaatsen van grote voorwerpen voortaan een eitje. Wees slim en voorkom ook rugklachten. Kies voor een van de praktische en tegelijk fraaie producten uit de collectie hieronder.

Product 1 tot 12 van 26

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Product 1 tot 12 van 26

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Plantentrolley

 

Grote bloempotten en plantenbakken, gevuld met een aantal prachtige planten zien er altijd mooi uit, maar hebben een groot nadeel: ze zijn door hun omvang en gewicht meestal lastig te verplaatsen. Om dit op te lossen, is het verstandig ze op een plantentrolley te plaatsen. Een plantentrolley is een verrijdbaar plateau, waarmee het een stuk gemakkelijker is om een bloempot of plantenbak te verschuiven.

 

Bij Warentuin kun je zowel een plantentrolley voor binnen als een plantentrolley voor buiten bestellen. De zachte wieltjes onder iedere plantentrolley voor binnen voorkomen dat je houten vloer, plavuizen en tegels beschadigd raken. Met een plantentrolley voor buiten rijd je eenvoudig alle kuip- en potplanten op je terras weg bij voorspelde vorst en/of sneeuw.

 

Plantentrolleys worden verder van diverse materialen gemaakt. Wist je al dat een kunststof plantentrolley behalve als plantenroller ook te gebruiken is als waterschaal? Door er water in te gieten kan de plant in de pot of bak op de trolley het water vanaf de onderkant opnemen. Iedere plantentrolley heeft bovendien een maximale gewichtscapaciteit. Bekijk daarom van tevoren altijd goed of de trolley die je hebt uitgekozen geschikt is voor jouw bloempot of plantenbak.

 

Plantentafeltje

 

Met een plantentafeltje kun je je plant net wat meer aandacht geven. Door je plant op een verhoging te plaatsen, wordt hij namelijk een ware eyecatcher in jouw huis of tuin. We verkopen grote en kleine plantentafeltjes, gemaakt van onder andere metaal en hout in allerlei kleuren. Welk plantentafeltje kies jij?

 

Sokkel

 

Ook met een sokkel kun je je plant net even wat meer aandacht geven. Bij het selecteren van de juiste sokkel voor je plant, is het vooral van belang goed op de maat te letten. Heb je bijvoorbeeld een ronde bloempot met een diameter van 40 cm breed gekocht, dan wil dat niet direct zeggen dat de sokkel ook 40 cm breed moet zijn. Het gaat niet om de afmeting van de bloempot, maar van de voet van de bloempot. Veel bloempotten hebben een smallere voet, smaller dan de rest van de pot. Daarnaast is het mooi als er aan beide kanten van de voet wat ruimte overblijft. Als je bij het kopen van een sokkel die twee punten in gedachten houdt, bestel je nooit de verkeerde sokkel.

 

Jouw producten in no time besteld en geleverd

 

Hopelijk heb je een goed beeld gekregen van ons aanbod aan plantentrolleys, plantentafeltjes en sokkels en vind je tussen al het moois op onze webshop de producten die je nodig hebt. Tip: gebruik de filters aan de linkerkant van je scherm. Zo vind je nóg sneller wat je zoekt. Heb je vervolgens de bestelprocedure doorlopen, dan zorgen wij ervoor dat we je order zo gauw mogelijk bij je thuis bezorgen.

 

Wij wensen je alvast heel veel plezier met je aankoop!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag