Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

MCollection Potten

MCollection Buitenpotten

MCollections stenen bloempotten

Oersterk en gewoonweg prachtig, die stenen bloempotten uit de MCollections van Mega Ceramics. Het zijn moderne plantenpotten en met een authentieke uitstraling. Geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

MCollections bloembakken en plantenbakken

De stenen bloempotten worden geleverd door het bedrijf Mega Ceramics. De trendy collectie aan bloempotten staat bekend onder de naam MCollections of mega collection. Het assortiment MCollections bestaat uit sterke bloembakken, plantenbakken en bloempotten. Wat zijn de voordelen van deze stenen bloem- en plantenbakken? We vertellen je graag waarom een stenen bloempot uit deze collectie nu een goede koop is. We hebben daarom een aantal voordelen van stenen bloempotten van  MCollections voor je op een rijtje gezet. De plantenbakken en bloembakken uit de MCollections van Mega Ceramics zijn:

  • 1. vorstbestendige bloempotten;

  • 2. die zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken zijn;

  • 3. meestal voorzien van voetjes aan de onderkant;

  • 4. bijzonder stijlvol, en;

  • 5. je kunt deze stenen bloempotten voordelig online bij Warentuin kopen.

 

Vorstbestendige bloempotten

De stenen bloempotten MCollections zijn vorstbestendig! Dat is een groot voordeel van deze bijzonder mooie bloembakken van steen. Tijdens een koude winter hoef je de bloembak of plantenpotten niet naar binnen te halen of te bedekken. Stenen bloempotten en plantenbakken uit de mega collection kun je gewoon buiten laten staan. Ze kunnen tegen een stootje, zelfs de vrieskou is hen niet de baas!

 

Binnen- en buitenpotten

Een tweede voordeel van de stenen potten uit de bijzonder collectie, is dat het niet uitmaakt waar je ze neerzet. De MCollections bakken en bloempotten kunnen zowel binnen als buiten staan. Ze zijn dus niet gebonden aan één bepaalde plek. Je kunt nu een mooie stenen bloempot kopen voor binnenshuis en deze over een tijdje toch naar buiten verplaatsen om je terras meer sfeer te geven. Dat is handig! Nu alleen nog kiezen. Waar zet je jouw nieuwe aanwinst neer? Ergens op je terras of komt jouw nieuwe plantenbak toch in de keuken te staan?

 

Voetjes aan de onderkant

Een stenen bloembak of plantenpot van Mega Ceramics heeft dus wel een aantal voordelen: het zijn vorstbestendige bloempotten en je kunt ze zowel binnen als buiten neerzetten. Maar er is meer: stenen bloempotten uit deze collectie hebben meestal met voetjes aan de onderkant. Wat is daar het nut precies van? De kenners weten het antwoord waarschijnlijk meteen! De voetjes aan de onderkant van een stenen plantenbak zorgen dat het water (in geval van een buitenpot) goed weg kan komen. Bovendien zijn de “voetjes” handig wanneer je een bloempot wilt verplaatsen. Ze maken dat je de stenen plantenbak of pot van steen beter vast kunt pakken.

 

Bijzonder stijlvol

En ja, laten we eerlijk zijn: de bloempotten van MCollections zijn bijzonder stijlvol. Ze zien er robuust en strak uit en zijn mooi afgewerkt. Het zijn kwalitatief goede bloempotten, dat is aan alles te zien. Daarbij komt dat een bloempot van MCollections ook nog eens een visueel aantrekkelijk product is. Een pot uit mega collection is een pronkstuk voor de woonkamer of tuin. Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten. Voor ieder wat wils! Kies die ene prachtige bloempot die precies past bij jouw stijl. Wie zo’n mooie bloempot koopt, zal er nog lang van genieten!

 

Stenen bloempotten kopen bij Warentuin

Wil je stenen bloempotten kopen? Zoek dan niet verder! Warentuin is jouw leverancier van prachtige kwaliteitspotten van Mega Ceramics. De mooiste en beste bloempotten bestel je snel en voordelig online via onze website. Wij hebben een groot assortiment aan bloempotten van Mega Ceramics. Bij ons kun je potten van fiberclay, klei of stenen bloempotten kopen. Op deze pagina vind je enkel alle stenen bloempotten uit de bekende collectie. Ben je benieuwd naar meer? Bekijk dan ons volledig aanbod aan prachtige en kwalitatief goede potten uit de MCollections. Wij hebben een groot assortiment en zijn goedkoop! Kijk eens rustig rond. Zijn de bloempotten op deze pagina’s niet waar je naar zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan bloempotten!

 

We wensen je veel plezier met je nieuwe stenen bloempot of plantenbak!

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag