Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Beelden, Kleinmeubelen & Brievenbussen

Beelden, Kleinmeubelen & Brievenbussen

Beelden voor in de tuin of in huis kopen

Heb je er altijd al van gedroomd een prachtig beeld in je tuin of huis te hebben? Die droom kan nu werkelijkheid worden. In de webshop van Warentuin vind je namelijk allerlei soorten beelden: van dierenbeelden tot Boeddha’s van topmerken als Oosterik Home, Mica Decorations en Dijk Natural Collections.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Product 1 tot 12 van 162

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Creëer sfeer en warmte met beelden, kleinmeubelen en heksenbollen

 

Je tuin of huis is de ideale plek om te ontspannen. Maar hoe kun je ontspannen zonder een beetje warmte en sfeer? Die warmte en sfeer creëer je niet alleen met wat beelden, maar ook met een paar kleinmeubelen en een aantal heksenbollen.

 

Beelden

 

Wat voor beelden voor in de tuin of in huis je ook kiest, de ruimte komt gegarandeerd helemaal tot leven. Beelden zorgen er daarnaast dat je je buiten- en binnenruimte op een eenvoudige manier een persoonlijke touch kunt geven. Met een dierenbeeld verander je een ruimte in een vrolijke beestenboel en met een paar sierlijke figuren voeg je een beetje romantiek toe.

 

Kleinmeubelen

 

Vaak heb je al meerdere kleinmeubelen in huis. Wat kleinmeubelen zijn? Kleine meubels die je gemakkelijk kunt verplaatsen en meestal een functionele rol hebben. Denk dan aan bijzettafeltjes, rekjes, krukjes en andere sfeerverhogende items.

 

Heksenbollen

 

Ook heksenbollen of spiegelbollen worden gebruikt als tuindecoratie of om het interieur van je huis mee te decoreren. Maar dat is nog niet alles. Heb je bijvoorbeeld een vijver, maar ook last van reigers die je vissen opeet? Leg er dan een paar heksenbollen in. Heksenbollen zijn door hun spiegelende oppervlak namelijk ook prima reigerverjargers!  Bij Warentuin kun je heksenbollen kopen in verschillende maten en kleuren.

 

Brievenbus kopen

 

Je hebt beelden voor in de tuin in je achtertuin, kleinmeubelen voor op je terras en heksenbollen die ervoor zorgen dat reigers uit de buurt van de vissen in je vijver blijven. Maar je voortuin, dan? Je voortuin ligt er prachtig bij, op die lelijke, oude brievenbus na. Gelukkig kun je via Warentuin ook een gloednieuwe brievenbus kopen. Je hebt de keuze uit een exemplaar van het merk Toolland of Perel.

 

Beelden voor in de tuin en meer bestellen


Zo’n breed aanbod, je zou bijna niet meer weten wat je moet kiezen! Om het je wat makkelijker te maken, kun je daarom via de kolom aan de linkerkant onder meer filteren op merk, kleur en materiaal. Ben je eruit? Plaats de beelden voor in de tuin die je wilt kopen, de kleinmeubelen, de heksenbollen of een ander artikel dan in je virtuele winkelmandje en rond je bestelling af. Wij pakken je order daarna zorgvuldig voor je in en laten hem bij je thuis bezorgen. Ideaal, toch?

 

Alvast veel shopplezier!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag