Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Decoratie Vazen & Potten

Decoratie Vazen & Potten

Luxe vazen en potten

Mooie vazen en potten bestel je voordelig online bij Warentuin! Op deze pagina vind je ons assortiment aan luxe vazen en potten. Je kunt onder andere designvazen van keramiek en exclusieve vazen van hout bij ons kopen. Welke vind jij het mooist?

Product 1 tot 12 van 26

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Product 1 tot 12 van 26

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Designvaas kopen

Luxe vazen, je denkt misschien dat ze nogal duur zijn, maar niets is minder waar! Bij Warentuin vind je veel bijzondere vazen, die ook nog eens goedkoop zijn! Voor nog geen tien euro heb je een prachtige designvaas in je vensterbank staan.

 

Decoratie van Oosterik Home

De meeste luxe potten en vazen uit ons assortiment zijn van Oosterik Home. Het zijn stijlvolle producten met een exclusieve uitstraling. De luxe vazen en potten zijn prachtig vormgegeven, echte kunstwerken op zich. Een designvaas van Oosterik Home is een prachtig decoratiestuk voor op de kast, tafel of in de vensterbank. De vazen die je bij ons koopt, zijn van goede kwaliteit én (nog een leuk voordeel) niet duur! De lage prijs maakt zo’n designvaas misschien wel extra mooi.

 

Goedkoop

Voor een designvaas moet je vaak nogal diep in de buidel tasten. Maar bij Warentuin niet! Wij verkopen de mooiste potten en vazen tegen kleine prijsjes. Warentuin is een groot online tuincentrum. Bij ons kun je prachtige potten en luxe vazen kopen. Niet alleen het product, maar ook de prijs, is mooi. Wij bieden jou goedkope luxe vazen. Voor minder dan een tientje heb je al een mooie designvaas in huis. Dat noemen wij goed én goedkoop!

 

Wat voor luxe vazen en potten kun je bij Warentuin kopen?

Bij Warentuin kun je dus voor weinig geld een mooie designvaas of trendy pot kopen. Maar wat voor vazen en potten bieden we je dan? Om je een beeld te geven van ons aanbod aan luxe vazen en potten, vertellen we je iets meer over twee soorten luxe vazen die je bij ons kunt kopen. Dat zijn:

- Designvazen van keramiek
- Exclusieve houten vazen

 

Designvazen van keramiek

Wil je een mooie designvaas kopen? Dan is een decoratiestuk gemaakt van keramiek een goede optie. Alle vazen zijn bijzonder vormgegeven en hebben een luxe uitstraling. Een designvaas van keramiek is bovendien niet duur. De basiskleur van deze luxe vazen en potten is wit. Vaak is de vaas afgewerkt met zwart en/of zilver, dat ziet er mooi uit!

 

Houten vazen in de vorm van een kruik

Wil je echt iets anders dan anders? Dan hebben wij nog wel een tip voor je: koop een luxe designvaas van hout. Prachtig zijn ze! Je kunt zo’n exclusieve vaas goedkoop kopen bij Warentuin. Houten vazen zijn wel duurder dan de meeste andere luxe vazen in ons assortiment. Dat heeft te maken met het materiaal: hout is nu eenmaal iets duurder. Het is een natuurlijk materiaal met een lange levensduur. Zo’n vaas van hout is echt iets exclusiefs wat niet iedereen in huis heeft.

 

Luxe vazen online kopen

Probeer eens wat anders, koop een designvaas of -pot. De luxe vazen en trendy potten in onze webshop zijn mooi, van goede kwaliteit en ook nog eens goedkoop! Reden genoeg dus om er snel eentje aan te schaffen. Een nieuwe vaas of pot kun je eenvoudig online bij ons bestellen. Even later wordt je bestelling thuis afgeleverd.

 

Meer vazen en potten

Heb je op deze pagina niet gevonden waar je naar zocht? Neem dan een kijkje bij onze potterie-afdeling. Daar vind je nog veel meer mooie potten en vazen!

 

We wensen je heel veel plezier met je designvaas of luxe pot!

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag