Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Lampen, Deurmatten & Klokken

Lampen, Deurmatten & Klokken

Deurmat kopen bij Warentuin

Het is misschien wel het eerste dat een gast of jijzelf voor de deur ziet liggen: de deurmat. Een deurmat heeft daardoor niet alleen een praktische, maar ook een uitnodigende functie. Daarom vind je bij Warentuin zowel vooral functionele deurmatten als vooral decoratieve deurmatten van het merk Hamat en Warentuin.

Product 1 tot 12 van 102

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Product 1 tot 12 van 102

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Functionele deurmatten

 

Met een goede deurmat hou je zand en vuil dat aan je schoenen zit op een eenvoudige manier al bij de deur buiten. Maak je je schoen al bij de voor- of achterdeur schoon, dan heb je dus een stuk minder last van viezigheid in de gang, de keuken of de woonkamer. Schone schoenen zorgen er bovendien voor dat je prachtige houten vloer of chique vloerbedekking niet snel slijt. Je kunt een schoonloop deurmat kopen of een droogloop deurmat kopen.

 

Schoonloopmatten

 

Een schoonloopmat bestaat voor 100% uit polyamide of polypropyleen. Deze twee kunststoffen zijn beide sterk absorberend en nemen vuil en vocht snel op, zodat ze op de mat achterblijven en niet verder worden verspreid. Een mat van polyamide is verder van een zwaardere kwaliteit dan een mat van polypropyleen. De lichtere polypropyleen matten kun je echter gemakkelijk zelf op maat snijden. Alle schoonloopmatten zijn verder voorzien van een fraaie rubberrand.

 

Droogloopmatten

 

Een droogloopmat bestaat voor 100% uit katoen. Katoen neemt gemakkelijk vocht op, waardoor er droog op de vloer gelopen kan worden. Een schoonloopmat heeft daarnaast een ruwe ondergrond, zodat je schoenen aan de onderkant goed schoon worden.

 

Koop je je functionele deurmatten online, dan kun je ervan uitgaan dat ze voorzien zijn van een rubberen onderlaag, die voorkomt dat ze gaan schuiven bij het voeten (schoenen) vegen.

 

Decoratieve deurmatten

 

Een deurmat is niet alleen functioneel, maar ook decoratief. Wil je echt iets toevoegen aan het interieur van je huis? Dan moet je dus een deurmat kopen. Met een originele, mooie of vrolijke deurmat voelen je gasten zich al bij binnenkomst extra welkom. Wordt het een fraaie kokosmat of een vrolijke deurmat met uiltjes?

 

Binnenklok of buitenklok kopen

 

Iets dat ook zowel functioneel als decoratief is, is een klok. De juiste grote klok voor in je woonkamer voegt echt iets aan je interieur toe. Neem dus de tijd en kies precies die klok die bij jouw stijl past. Heb je geen nieuwe klok voor binnen nodig? Blader dan door onze collectie buitenklokken. Leuk voor in je tuin!

 

Klok en deurmat online bestellen

 

Zo’n uitgebreid assortiment, je zou er bijna keuzestress van krijgen! Om het je wat eenvoudiger te maken, kun je daarom via de kolom aan de linkerkant onder meer filteren op merk, kleur en materiaal. Ben je eruit? Plaats de klok en/of deurmat die je wilt kopen of een ander artikel dan in je virtuele winkelmandje en rond je bestelling af. Wij pakken je order daarna zorgvuldig voor je in en laten hem bij je thuis bezorgen.

 

Alvast veel shopplezier gewenst!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag