Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Knutselartikelen & Decoratie

Knutselartikelen & Decoratie

Knutselspullen kopen bij Warentuin

Als je in een creatieve bui bent, is niets leuker dan lekker aan de slag te gaan en een eigen creatie in elkaar te knutselen. Daarom kun je bij Warentuin diverse knutselspullen kopen van bijvoorbeeld Mica Decorations. We verkopen decoratiehout, -steentjes, -zand en meer. Ook leuk om cadeau te geven!

Product 1 tot 12 van 171

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Product 1 tot 12 van 171

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Knutselmateriaal voor bloemstukjes

 

Hou je ervan om vrolijke paasstukjes voor of sfeervolle kerststukjes te maken? Bij Warentuin vind je alle benodigdheden hiervoor, maar ook kunstplantjes, kunstbloemen en materialen van natuurlijk decoratiehout. Je kunt bijvoorbeeld een krans maken en deze versieren met verschillende decoratieve artikelen. Je kunt ook een glazen vaas met siersteentjes vullen en daarna met een paar mooie takken of decoratieve bloemen.

 

Heb je een beetje inspiratie nodig? In de eerste vlog hieronder laat Sep je zien hoe je zelf een paasbakje kunt maken.

 

.

 

In de tweede vlog laat Sep je zien hoe jouw eigengemaakte kerststukje eruit kan zien. Je kunt bij ons uiteraard alle knutselmateriaal kopen waar Sep in de vlogs mee werkt.

 

.

 

Vergeet je niet om een foto van het eindresultaat te maken en dat naar ons te sturen? Post bijvoorbeeld een foto op onze Facebook-pagina

 

Knutselmateriaal voor zandtekeningen

 

Met je zoon of dochter kun je onder andere zandtekeningen maken. Het decoratiezand dat je bij ons kunt kopen, is namelijk niet alleen geschikt als knutselmateriaal voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Zandtekenen is niets anders dan het ‘inkleuren’ van een kleurplaat met zand. Zoek een paar leuke kleurplaten uit en ga er samen mee aan de slag. Zorg er wel voor dat je een goede lijmpen hebt, zodat je goed binnen de lijntjes kunt lijmen.

 

Goedkoop knutselmateriaal online te shoppen

 

Dankzij het brede aanbod aan voordelige knutselspullen online heb je vanachter je laptop toegang tot diverse benodigdheden waarmee je alleen of samen met je kinderen allerlei creaties kunt maken om het in huis wat gezelliger te maken. En om het helemaal af te maken kun je bij ons ook nog een fraaie tafelloper bestellen dat precies bij je bloemstukje past. Snuffel verder op je gemak hier rond en maak je keuze. Daarna je bestelling plaatsen is heel eenvoudig. En als je dat gedaan hebt, laten wij je order zorgvuldig verpakt bij je thuis bezorgen. Lekker makkelijk, toch?

 

Wij wensen je alvast veel knutselplezier!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag