Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Kaarsen, Geur & Lantaarns

Kaarsen, Geur & Lantaarns

Geurkaarsen en gewone kaarsen kopen bij Warentuin

Wat is er nu heerlijker dan in het voorjaar buiten te genieten van mooie kaarsen in een kandelaar of in de winter binnen van heerlijk ruikende geurkaarsen op een plateau? Warentuin biedt kaarsen van bijvoorbeeld Bolsius en Mica Decorations waar je gegarandeerd volop van zult genieten.

Een kaars voor de juiste sfeer

 

Een kaars is misschien wel het meest onmisbare accessoire dat er is. Waarom? Omdat je er een ruimte in no time een stuk aangenamer mee maakt. Denk je aan kaarsen dan denk je namelijk onmiddellijk aan gezelligheid en romantiek. Of je denkt aan rust en warmte. Kaarsen zijn dus hoe dan ook echte sfeermakers!

 

Een kaars voor ieder interieur

 

Bij Warentuin kun je voor elke gelegenheid en ieder interieur kaarsen kopen. Je hebt de keuze uit heel veel verschillende soorten en maten. Zo kun je gewone kaarsen, maar ook geurkaarsen kopen. En wat dacht je bijvoorbeeld van een dikke rustieke kaars of een elegante bolkaars?

 

Verder kun je bij ons een doorzichtige lantaarn kopen en daar een kaars in plaatsen. Door de kaars in de lantaarn vervolgens aan te steken creëer je een fraai vlammenspel. Een verlichte lantaarn in je tuin is onder meer ideaal als je ervan houdt in het voorjaar tot ’s avonds laat buiten te zitten.

 

Goedkope kaarsen

 

Dankzij een unieke samenwerking met acht onafhankelijke tuincentra kan Warentuin alle webshopproducten voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Dat geldt dus ook voor onze kaarsen! En producten die uit ons assortiment gaan, bieden we nóg goedkoper aan. Neem een kijkje op onze outletpagina’s om te zien welke producten er in de aanbieding zijn. We weten haast zeker dat er iets leuks tussen zit! Meer weten over de kaarsen uit os assortiment? Bekijk dan hieronder de vlog van Sep.

 

 

Shoppen met je laptop op schoot

 

Bij Warentuin shoppen kan zelfs met je laptop op schoot. Je hoeft er namelijk niet eens voor op pad! Zet je scherm dus nog eens goed, blader op je gemak door ons brede aanbod aan artikelen en kies jouw mooiste gewone kaarsen, geurkaarsen of lantaarn. Ieder product is van topkwaliteit en is toch lekker laaggeprijsd. Heb je een keuze gemaakt? Plaats de kaars, lantaarn of een ander product dat je wilt kopen dan in je virtuele winkelmandje en rond je bestelling af. Heb je dat gedaan? Dan pakken we je order zorgvuldig voor je in en laten hem bij je thuis bezorgen. Kan het nog eenvoudiger?

 

Wij wensen je alvast veel winkelplezier!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag