Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Speelgoed & Koffers

Speelgoed & Koffers

Speelgoed voor buiten bestel je bij Warentuin

Jij hebt vroeger toch ook vaak lekker in de achtertuin gespeeld op een mooie zonnige zomerdag of een mooie winterse dag als er een enorm pak sneeuw lag? Warentuin biedt diverse soorten zomer- en winterspeelgoed voor jongens en meisjes, zodat je kinderen zich volop kunnen vermaken in jullie eigen tuin.

4 Product(s)

per pagina

4 Product(s)

per pagina

Kinderspeelgoed voor in de tuin

 

Zeker voor kinderen is actief in de buitenlucht bezig zijn erg belangrijk. Buitenspelen is namelijk heel gezond. Maar dan moeten je kinderen wel wat te doen hebben. Kinderen willen niet alleen buiten wandelen of in de zon zitten. Nee, ze willen kunnen rennen, klimmen en klauteren. En met goed kinderspeelgoed voor buiten zijn ze haast niet meer binnen te krijgen!

 

Sleeën en schaatsen

 

Als de tuinen en straten bedekt zijn met een dik pak sneeuw, is het tijd de slee weer tevoorschijn te halen. Heb je nog geen slee of is de vorige toe aan vervanging? Bekijk dan de sleeën uit het assortiment van Warentuin, hét kinderspeelgoed voor buiten tijdens koude dagen! Of laat je kinderen hun schaatsen aantrekken en ga met ze naar de schaatsbaan om de hoek.

 

Water speelgoed voor buiten

 

Tijdens warme dagen is niets leuker en verkoelender dan om samen met vriendjes en vriendinnetjes met water speelgoed te spelen. Bij Warentuin is daarom ook een breed aanbod aan water speelgoed te vinden. Met bijvoorbeeld de waterspuiters kunnen je kinderen een spannend watergevecht houden en met de strandballen van Nampook kunnen ze uren op het strand spelen. Of laat ze het water op gaan met een luchtbed in de vorm van een flamingo of een eend.

 

Winkelen vanachter je laptop

 

Bij Warentuin winkelen kan zelfs vanachter je laptop. Je hoeft er namelijk niet eens de deur voor uit! Zet je scherm dus nog eens in de juiste stand, blader op je gemak door onze artikelen en kies jouw ideale kinderspeelgoed voor in de tuin, op het strand of ergens anders buiten. Het maakt niet uit of dat winterspeelgoed of zomerspeelgoed is, als het maar iets is dat bij je kinderen past. Ieder product is van topkwaliteit en toch gunstig geprijsd. Heb je een keuze gemaakt? Plaats de slee, de strandbal of een ander product dat je wilt kopen dan in je virtuele winkelmandje en rond je bestelling af. Heb je dat gedaan? Dan pakken we je order zorgvuldig voor je in en laten hem bij je thuis bezorgen. Hoe eenvoudig wil je het hebben?

 

Wij wensen je veel winkelplezier!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag