Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Wanddecoratie, Tuinposters & Verf

Wanddecoratie, Tuinposters & Verf

Tuinposters & verf canvas voor buiten bestellen

Tuinposters of verf canvassen zijn de trend van het moment en zijn ideaal om je tuin een eigen karakter mee te geven. Geef dus ook jouw tuin in een handomdraai een andere sfeer met een fraaie tuinposter of prachtige verf canvas van PB-Collection of Coen Bakker – te bestellen bij Warentuin.

Product 1 tot 12 van 416

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Product 1 tot 12 van 416

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuinposters voor buiten

 

Met posters kun je een bepaalde ruimte op een eenvoudige manier verfraaien. Meestal gaat het dan om een binnenruimte en wordt de buitenruimte ‘vergeten’. Dat is vanaf nu nergens meer voor nodig, want bij Warentuin zijn speciale tuinposters voor buiten verkrijgbaar! Ideaal voor een saaie muur of lelijke schutting!

 

Klinkt dat je goed in de oren, maar vraag je je ondertussen af of onze tuinposters voor buiten wel in jouw buitenruimte passen? Maak je niet druk! Of je nu een mooie grote lap grond bezit, een fraaie stadstuin de jouwe mag noemen of een klein, maar fijn balkon hebt, onze tuinposters zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende formaten. Je vindt er dus altijd wel een die voor jouw buitenruimte lijkt te zijn gemaakt!

 

Hou er rekening mee dat tuinposters voor buiten nooit helemaal kleurvast. De uv-straling die de zon afgeeft, zorgt ervoor dat de kleuren op de posters na verloop van tijd lichter worden. Maar dan heb je wel meteen een excuus om een nieuwe poster voor in je tuin bij ons uit te zoeken, toch?

 

In de vlog hieronder vertelt Sep je meer over een aantal van de tuinposters uit onze collectie.

 

 

 

Posters voor buiten én binnen

 

Sep gaf het al in zijn blog aan: behalve posters voor buiten, zijn er bij Warentuin ook posters te koop die alleen geschikt zijn voor binnen. Let hier dus goed op bij het bestellen van een poster. Posters voor buiten kun je zowel binnen als buiten ophangen, maar posters voor binnen kun je echt alleen binnen ophangen.

 

Wanddecoratie voor in je tuin

 

Ook wanddecoratie voor buiten is tegenwoordig helemaal in. Houten of metalen panelen met mooie spreuken en een verf canvas met daarop de wereldkaart afgebeeld geven jouw tuin of balkon een gezellige touch. Of wat dacht je van wandversiering voor in je tuin in de vorm van de Nederlandse vlag of een oranje vlag? Leuk om op te hangen tijdens een EK of een WK, als onze oranje Leeuwen of Leeuwinnen een wedstrijd moeten spelen!

 

Winkelen wanneer het jou uitkomt!

 

Bij Warentuin kun je winkelen in je eigen tijd. Onze shop is namelijk 24 uur per dag geopend. Blader dus op je gemak door onze artikelen. Om het je wat eenvoudiger te maken, kun je via de kolom aan de linkerkant onder meer filteren op merk en vorm. Iets gevonden dat helemaal jouw smaak is? Plaats de tuinposters voor buiten, de wandversiering voor in je tuin of een ander artikel dan in je virtuele winkelmandje en rond je bestelling af. Hierna pakken we je order zorgvuldig voor je in en laten hem bij je thuis bezorgen. Kan het nog makkelijker?

 

Alvast veel shopplezier gewenst!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag