Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Nep-, Zijde- & Kunststof Planten & Bloemen

Nep-, Zijde- & Kunststof Planten & Bloemen

Kunstplanten voor binnen bestel je bij Warentuin!

Kunstplanten voor binnen zijn de perfecte oplossing voor als je wél van een beetje groen in huis houdt, maar eigenlijk geen groene vingers hebt. Of als je zo iemand bent die planten altijd vergeet water te geven. De nep planten die je bij Warentuin kunt kopen, blijven namelijk altijd mooi.

Product 1 tot 12 van 157

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Product 1 tot 12 van 157

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ook daarom kunstplanten kopen

 

Kunstplanten kopen is niet alleen slim om te doen als je een tikkeltje ‘vergeetachtig’ of lui bent, het is ook slim om te doen als je last hebt van allergieën. Heb je normaal gesproken altijd last van hooikoorts? Niet met kunstplanten in de buurt. Die kunnen immers geen vervelende reacties oproepen.

 

De kunstplanten die online bij ons te bestellen zijn, kun je bovendien neerzetten waar je maar wilt. Bij echte planten is dat anders. Echte planten moeten op een plek staan waar ze voldoende licht krijgen, het niet te vochtig is en het niet te warm of te koud is. Kunstplanten kunnen overal staan: in een donker hoekje in de woonkamer, in de badkamer of op een slaapkamer waar bijna geen zonlicht binnenkomt. Het maakt eigenlijk niet uit!

 

Foam en zijden bloemen kopen

 

Naast nep planten als cactussen, geraniums, en ficussen kun je bij Warentuin ook zijden bloemen online bestellen. Deze nep bloemen van Silk-Ka, Mica Decorations en Oostenrik Home zijn gemaakt van enkel de beste foam of zijde. De bloemen zijn haast niet van echt te onderscheiden. Pas als je eraan voelt of ruikt weet je dat ze van foam of zijde zijn.

 

Met een boeket van bijvoorbeeld zijden bloemen heb je altijd een prachtig bloeiende blikvanger in huis, waar je jaren plezier van zult hebben. In het YouTube-filmpje hieronder legt Sep je uit hoe je zo’n boeket heel gemakkelijk zelf kunt maken. Vergeet je niet om ons te laten zien hoe jouw zijden creatie is geworden door een foto ervan op onze Facebook- of Twitterpagina te delen? Wij zijn nu al superbenieuwd!

 

 

Kunstbloemen en kunstplanten online shoppen

 

Heb je bloemen of planten gezien die je mooi lijken en die je zelfs al in gedachten bij je thuis zit staan? Je kunt die heel eenvoudig via onze shop online bestellen.Leg hiervoor de producten van je keuze in je virtuele winkelmandje en doorloop de bestelprocedure. Is je order eenmaal geplaatst? Dan zorgen wij er uiteraard voor dat je hem zo snel mogelijk van ons ontvangt.Jij hoeft daar verder niets voor te doen: je bestelling wordt namelijk helemaal voor de deur afgeleverd! Hoe makkelijk is dat?

 

Alvast veel plezier met je aankoop!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag