Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Tuincentrum Almeerplant

Almeerplant

In Almere staat één van de grootste tuincentra van Nederland, tuincentrum Almeerplant. Bij Almeerplant wordt u van harte welkom geheten om een keer langs te komen om te genieten van al het pracht en praal dat er te zien is of om te genieten van de seizoensgebonden shows, waaronder onder meer de kerstshow. Daarnaast is Almeerplant één van de tien showrooms van Warentuin. Hier kunt u dus zowel terecht als liefhebber van tuincentra en shows, maar ook als u een weloverwogen keuze wilt maken bij de aankoop van een product bij Warentuin. Niet alle artikelen op de webshop zijn verkrijgbaar in deze showroom. In Almere staan ze altijd voor u klaar en u bent van harte welkom om tuincentrum Almeerplant binnen te lopen. Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij hieronder voor u de adresgegevens en openingstijden van dit tuincentrum gezet, zodat u uw trip al kunt gaan plannen. Voor meer informatie kunt u concact op nemen met de Warentuin klantenservice.

 

Kerstshow Almeerplant

Elk jaar heeft het tuincentrum uit Almeerplant uit Almere een professionele en sfeervolle kerstshow en dat is dit jaar niet anders. Hierbij kunt u inspiratie opdoen voor de kerst bij u thuis of kunt u gewoon genieten van alle pracht en praal, die Almeerplant voor u heeft. Klik hier om uitgebreide informatie te krijgen over de kerstshow bij Almeerplant. 

 

Showroom Almeerplant

Doordat tuincentrum Almeerplant is aangesloten bij webshop Warentuin is hier ook één van onze showrooms gevestigd. Hier kunt u in het voorjaar en in de zomermaanden onder meer een uitgebreide collectie van ons assortiment aan tuinmeubilair zien. Wilt u meer informatie over de showroom van Almeerplant.

 

Workshops

Het hele jaar door worden er bij de bij Warentuin aangesloten tuincentra diverse workshops aangeboden, waarbij u onder meer kunt denken aan een workshop bloemschikken of een workshop barbecuen. Wilt u weten welke workshops er bij Almeerplant zijn

 

Vip-Avonden

Een nieuwe trend bij tuincentra is dat zij steeds vaker zogeheten VIP-avonden organiseren en ook tuincentrum Almeerplant blijft hier niet bij achter. Bent u benieuwd welke VIP-avonden er de komende tijd bij dit tuincentrum plaatsvinden en waar u aan kunt deelnemen? Hier een overzicht van al onze VIP-avonden.

 

Adresgegevens tuincentrum Almeerplant 

Hugo de Vriesweg 3
1331 AG Almere
Let op! Het assortiment en de prijzen verschillen tussen Warentuin en Almeerplant.

 

Openingstijden tuincentrum Almeerplant

Maandag 09:30 - 18:00

Dinsdag 09:30 - 18:00

Woensdag 09:30 - 18:00

Donderdag 09:30 - 18:00

Vrijdag 09:30 - 18:00

Zaterdag 09:30 - 17:00

Zondag 11:00 - 17:00

 

servicepunt almeerplant

 

Ga terug

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag