Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Tuincentrum De Boet

De Boet

Tuincentrum De Boet is gelegen in het Noord-Hollandse Hoogwoud en is aangesloten bij webshop Warentuin. Om die reden is De Boet ook één van de showrooms van een groot deel van de artikelen die u kunt vinden in onze webshop. Niet alle artikelen op de webshop zijn verkrijgbaar in deze showroom. Maar daarnaast is dit tuincentrum ideaal voor een leuk dagje uit, waarbij u kunt genieten van alle artikelen van de beste merken, die tuincentrum De Boet in haar assortiment heeft zitten. Dit loopt uiteen van barbecues van Weber tot tuinverlichting van Philips tot bestrijdingsmiddelen van Bayer. Alles voor uw huis, tuin en dier is aanwezig en dus vindt u gegarandeerd de artikelen, waar u naar op zoek bent. Wij garanderen u dat u zich uren zult vermaken bij tuincentrum de Boet. Bent u van plan om tuincentrum De Boet te bezoeken, dan vindt u hieronder de adresgegevens en de openingstijden. Voor meer informatie kunt u concact op nemen met de Warentuin klantenservice.

 

Kerstshow De Boet

Elk jaar heeft het tuincentrum De Boet uit het Noord-Hollandse een leuke en mooie kerstshow en dat is dit jaar niet anders. Hierbij kunt u inspiratie opdoen voor de kerst bij u thuis of kunt u gewoon genieten van alle pracht en praal, die De Boet voor u in petto heeft. Bent u nieuwsgierig geworden naar de kerstshow van tuincentrum De Boet.

 

Showroom De Boet

Doordat tuincentrum De Boet is aangesloten bij webshop Warentuin is hier ook één van onze showrooms gevestigd. U bent van harte uitgenodigd om hier een kijkje te nemen en zodoende een goede en afgewogen beslissing kunt nemen voor een eventuele aankoop bij onze webshop. De Boet heeft een grote showroom.

 

Workshops

Het hele jaar door worden er bij de bij Warentuin aangesloten tuincentra diverse workshops aangeboden, waarbij u onder meer kunt denken aan een workshop bloemschikken of een workshop barbecuen. Wilt u weten welke workshops er bij tuincentrum De Boet zijn,

 

Vip-Avonden

Een nieuwe trend bij tuincentra is dat zij steeds vaker zogeheten VIP-avonden organiseren en ook De Boet blijft hier niet bij achter. Bent u benieuwd welke VIP-avonden er de komende tijd bij dit tuincentrum plaatsvinden en waar u aan kunt deelnemen?

 

Bezoekadres tuincentrum De Boet

Oosterboekelweg 2A
1718 LN Hoogwoud
Let op! Het assortiment en de prijzen verschillen tussen Warentuin en de Boet.

 

Openingstijden tuincentrum De Boet

Maandag: 09:00 - 18:00 uur

Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur

Woensdag: 09:00 - 18:00 uur

Donderdag: 09:00 - 18:00 uur

Vrijdag: 09:00 - 21:00 uur

Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Zondag: 10:00 - 17:00 uur

 

 

Ga terug

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag