Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Tuincentrum De Driesprong

De Driesprong

Tuincentrum De Driesprong is in 1974 in Zoetermeer begonnen is is uitgegroeid tot een regionaal en landelijk begrip. Anno nu is De Driesprong één van de grootste tuincentra van Nederland en is tevens aangesloten bij Warentuin. U vindt hierdoor alles voor huis, tuin en dier en hier kunt u ook (nagenoeg) bijna alle producten uit de online webshop van Warentuin bekijken. Niet alle artikelen op de webshop zijn verkrijgbaar in deze showroom. Kom eens kijken, zo kunt u een weloverwogen beslissing maken en wanneer u bestelt via Warentuin kunt u ook nog gebruik maken van de thuisbezorg-service. Zo wordt tuinwinkelen nog eenvoudiger en leuker. U bent dus van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen in het tuincentrum in Zoetermeer en daarom vindt u hieronder de openingstijden en de verschillende avonden, uitjes en extra's die dit tuincentrum te bieden heeft. Voor meer informatie kunt u concact op nemen met de Warentuin klantenservice.

 

VIP-pas

De Driesprong heeft een eigen VIP-pas voor vaste klanten. Punten sparen = korting sparen!

  - Bij iedere € 2,50 die u besteedt in de fysieke winkel ontvangt u automatisch een spaarpunt.*

  - Ieder punt heeft een waarde van € 0,05.

  - U ontvangt 50% korting op bezorgkosten binnen de regio Zoetermeer.

  - Het 2e kopje koffie of thee gratis in het Tuincafé

  - Informatie per mail over onze exclusieve acties.

* Spaarpunten kunnen niet achteraf worden bijgeschreven. Spaarpunten zijn niet te verzilveren voor aanbiedings-artikelen. De Driesprong behoudt zich te allen tijde het recht om zonder voorafgaande kennisgeving de voorwaarden te wijzigen. De acties van de VIP-pas zijn niet van toepassing op bestellingen die u plaatst bij Warentuin.

 

Kerstshow De Driesprong

Elk jaar heeft het tuincentrum De Driesprong een professionele en sfeervolle kerstshow, en dat is dit jaar niet anders. Hierbij kunt u inspiratie opdoen voor de kerst bij u thuis of kunt u gewoon genieten van alle pracht en praal, die De Driesprong voor u heeft. Vind hier meer informatie over de kerstshow van De Driesprong.

 

Showroom De Driesprong

Doordat tuincentrum De Driesprong is aangesloten bij webshop Warentuin is hier ook één van onze showrooms gevestigd. Hier kunt u in het voorjaar en in de zomermaanden onder meer een uitgebreide collectie van ons assortiment aan tuinmeubilair zien. Wilt u meer informatie over de showroom van tuincentrum De Driesprong uit Zoetermeer? Kijkt u dan hier.

 

Workshops

Het hele jaar door worden er bij de bij Warentuin aangesloten tuincentra diverse workshops aangeboden, waarbij u onder meer kunt denken aan een workshop bloemschikken of een workshop barbecuen. Wilt u weten welke workshops er bij De Driesprong zijn.

 

VIP-Avonden

Een nieuwe trend bij tuincentra is dat zij steeds vaker zogeheten VIP-avonden organiseren en ook tuincentrum De Driesprong blijft hier niet bij achter. Bent u benieuwd welke VIP-avonden er de komende tijd bij dit tuincentrum plaatsvinden en waar u aan kunt deelnemen?

 

Bezoekadres De Driesprong

Berkelseweg 5
2718 PR Zoetermeer
Let op! Het assortiment en de prijzen verschillen tussen Warentuin en Tuincentrum de Driesprong.

 

Openingstijden De Driesprong

Maandag 09:30 – 18:00 uur

Dinsdag 09:30 – 18:00 uur

Woensdag 09:30 – 18:00 uur

Donderdag 09:30 – 18:00 uur

Vrijdag 09:30 – 21:00 uur

Zaterdag 09:00 – 17:30 uur

Zondag 12:00 - 17:00 uur

 

tuincentrum de driesprong

 

Ga terug

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag