Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Tuincentrum Kolbach

Kolbach

In het Noord-Brabantse dorpje Rijswijk is sinds lange tijd het tuincentrum Kolbach gevestigd en kan gezien worden als één van de grootste tuincentra van Nederland. Kolbach heeft maar liefst 15.000m2 aan vloeroppervlakte en daarop is er van alles te vinden voor tuin, huis en dier. Daarnaast is tuincentrum Kolbach één van de showrooms van Warentuin. Dus wanneer u de producten uit onze webshop in het echt wilt zien, kunt u voor de meeste producten hier terecht. Niet alle artikelen op de webshop zijn verkrijgbaar in deze showroom. U kunt uiteraard ook terecht bij Kolbach als u gewoon een leuk dagje uit wil hebben met vrienden en familie en wilt genieten van de gezellige sfeer, waar dit tuincentrum bekend om staat. Hieronder vindt u de adresgegevens en de openingstijden van tuincentrum Kolbach, zodat u weet wanneer u in dit tuincentrum terecht kunt. Voor meer informatie kunt u concact op nemen met de Warentuin klantenservice.

 

Kerstshow Kolbach

Elk jaar heeft het tuincentrum Kolbach uit het Brabantse Rijswijk een professionele en sfeervolle kerstshow en dat is dit jaar niet anders. Hierbij kunt u inspiratie opdoen voor de kerst bij u thuis of kunt u gewoon genieten van alle pracht en praal, die tuincentrum Kolbach voor u heeft. Wilt u extra informatie over de kerstshow van Kolbach.r.

 

Showroom Kolbach

Doordat Kolbach één van de tien tuincentra is, die is aangesloten bij Warentuin, is hier tevens één van onze showrooms gevestigd. Hier kunt u in het voorjaar en in de zomermaanden onder meer een uitgebreide collectie van ons assortiment aan tuinmeubilair zien. De showroom van tuincentrum Kolbach

 

Workshops

Het hele jaar door worden er bij de bij Warentuin aangesloten tuincentra diverse workshops aangeboden, waarbij u onder meer kunt denken aan een workshop bloemschikken of een workshop barbecuen. Wilt u weten welke workshops er bij Kolbach.

 

Vip-Avonden

Een nieuwe trend bij tuincentra is dat zij steeds vaker zogeheten VIP-avonden organiseren en ook tuincentrum Kolbach uit Rijswijk blijft hier niet bij achter. Bent u benieuwd welke VIP-avonden er de komende tijd bij dit tuincentrum plaatsvinden en waar u aan kunt deelnemen?

 

Bezoekadres tuincentrum Kolbach

Veldeweg 27A
4284 VR Rijswijk (NB)
Let op! Het assortiment en de prijzen verschillen tussen Warentuin en Kolbach.

 

Openingstijden tuincentrum Kolbach

Maandag 09:30 - 18:00

Dinsdag 09:30 - 18:00

Woensdag 09:30 - 18:00

Donderdag 09:30 - 18:00

Vrijdag 09:30 - 21:00

Zaterdag 09:00 - 18:00

 

servicepunt tuincentrum kolbach

 

Ga terug

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag