Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Regentonnen

Regentonnen

Een regenton kopen bij Warentuin

Omdat er in Nederland veel regen valt, is het niet onverstandig die regen op te slaan en te recyclen. Daarom kun je bij Warentuin een regenton kopen met bijpassende onderdelen van topmerken als Nature en Roto. Hiermee kun je regenwater opvangen en er je tuin op een later moment mee besproeien.

Product 1 tot 12 van 35

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Product 1 tot 12 van 35

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Daarom regenwater opvangen


Regenwater heeft een andere temperatuur dan water uit de kraan en bevat bijna geen kalk. En laat dat nou net bijzonder goed zijn voor zowel je binnen- als buitenplanten! Doe bijvoorbeeld wat regenwater in een plantenspuit en spuit dit over je kamerplanten. De bladeren worden er vochtig door en gaan er fraaier en frisser uitzien.

 

Met het water uit je regenton kun je ook je auto of de ramen van je huis wassen. Dat het water bijna geen kalk bevat zorgt ervoor dat het strak, streeploos en vlekkeloos opdroogt.

 

Welk type waterton kopen?


Bij Warentuin kun je goedkope regentonnen kopen in verschillende maten en vormen. Daarnaast kun je bij ons een traditionele houten regenton kopen of een moderne kunststof regenton.

 

Een houten regenton is niet alleen functioneel, maar ook nog eens heel mooi. Houten regentonnen hebben echter veel onderhoud nodig en kennen een beperkte levensduur. Vandaar dat de meeste houten regentonnen in ons assortiment enkel een natuurgetrouwe houtlook hebben. Zo kun je dus een ‘houten’ regenton kopen en ondertussen profiteren van de voordelen van een kunststof regenton. En o, ja: let er bij het kopen van je ton op dat er een tapkraantje bij zit. Dit kraantje is meestal op meerdere plekken in de regenton aan te brengen.

 

Wat zijn de voordelen van kunststof dan?

 

Een kunststof regenton kopen is slim omdat deze langer meegaat dan een echte houten regenton. Ook is een kunststof ton goedkoper en praktischer en onderhoudsvrij. Wel raden we aan een kunststof regenton altijd een schaduwrijk plekje te geven. Je stelt zo verkleuring van ton in de zomer zo lang mogelijk uit en de ton gaat langer mee. Een kunststof regenton is verder in de winter vorstbestendig (tot -10 graden Celsius). Bij nóg kouder weer kun je de waterton overigens beter leeg laten lopen, zodat hij niet kapot vriest.

 

Wil je meer weten over kunstof regentonnen? Sep vergelijkt ze met de houten varianten en geeft je nog een paar belangrijke tips:

 

 

 

 

Jouw regenton online bestellen

 

Had jij van tevoren gedacht dat je een houten of kunststof regenton ook online kan kopen? Bij Warentuin zeker! Kies een waterton uit en voeg deze toe aan je virtuele winkelmandje. Hulp nodig? Via de kolom aan de linkerkant onder meer filteren op merk, materiaal en kleur. Heb je een keuze kunnen maken? Heel goed. Rond je bestelling af en de ton is van jou en wordt zo snel mogelijk thuisbezorgd! Ideaal, toch?

 

We wensen je alvast veel plezier met je bestelling!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag