Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Bladblazers

Bladblazers

Bladblazer kopen

Een goede bladblazer bestel je voordelig online bij Warentuin! Op deze pagina vind je alle blazers en bladzuigers uit ons assortiment. Goed tuingereedschap, vertrouwd goedkoop, zoals je van ons gewend bent. Je kunt bij ons onder andere elektrische bladblazers van Gardena of Wolf Garten kopen.

1 Product(s)

per pagina

1 Product(s)

per pagina

 

Soorten bladblazers

Het is weer herfst en de bladeren vallen van de bomen. Een prachtig gezicht natuurlijk, die mooie herfstkleuren op de grond. Maar naar verloop van tijd is het beter, voor het gazon en de begaanbaarheid van de paden, om de bladeren weg te halen. Hoe doe je dat? Met een bladblazer! Een bladblazer is een handig tuingerei. Hiermee blaas je eenvoudig alle bladeren op een bijeen. Even blazen en weg zijn alle bladeren! Bij Warentuin kun je drie soorten bladblazers online bestellen:

  • 1. Een elektrische bladblazer
  • 2. Een blazer met accu (accu-bladblazer)
  • 3. Een blaas-zuig combinatie

 

Wolf Garten en Gardena bladblazers  

Bij Warentuin vind je degelijke bladblazers die ook nog eens goedkoop zijn! Zo kun je bij ons bijvoorbeeld een bladblazer van Wolf Garten of Gardena kopen. Dit zijn gerenommeerde tuindersmerken die kwaliteitsproducten leveren. Met een accu-blazer van Gardena of krachtige bladopruimer van Wolf Garten ziet jouw tuin of straat er in een mum van tijd weer opgeruimd uit!

 

Goedkope bladblazers en -zuigers online bestellen

“Maar wat kost zo’n goede bladblazer dan?”, zul je misschien denken. Helemaal niet veel! Bij Warentuin koop je alles voor huis, tuin en dier altijd voordelig online. Zo heb je al een echt goede bladblazer voor nog geen honderd euro. Dat is goedkoop! En; je hebt er jarenlang plezier van. Bovendien is een bladblazer in een mum van tijd bestelt. Dat gaat eenvoudig online via onze website. Klik, klik en klaar!

 

Elektrische bladblazer kopen

Zoals gezegd kun je bij Warentuin kiezen uit drie soorten bladblazers: elektrische blazers, bladopruimers met accu, en blad-zuig-combinaties. De meeste bladblazers in ons assortiment, zijn elektrisch. Elektrische bladblazers zijn geschikt voor kleine en middelgrote tuinen. Het zijn over het algemeen krachtige bladopruimers. Hiermee blaas je binnen een hand om draai een heel gazon of terras schoon! Wil je een elektrische bladblazer kopen, houd er dan rekening mee dat er stroomvoorziening in de buurt moet zijn.

 

Accu-bladblazers

Naast elektrische bladblazers kun je bij Warentuin ook bladblazers met een accu kopen. Neem bijvoorbeeld de ACCUJET 18-LI van Gardena. Dit is een topproduct: een goede blazer met een sterke accu. Daarmee is jouw opruimklus zo geklaard! En het handige aan een accu-blazer is dat het een bladblazer zonder snoer is. Daarmee is het ook erg geschikt voor een moeilijk te bereiken terrein waar geen stroomvoorziening in de buurt is.

 

Bladhark en tuinafvalzak om de bladeren op te ruimen

Met een bladblazer blaas je de bladeren op een hoop. Maar dan? Daar kan het natuurlijk niet blijven liggen. Het is tijd om de bladeren op te ruimen. Daar zijn handige tuingereedschappen voor te koop! We hebben een paar tips voor je:

  1. Hark de bladeren bijeen met een bladhark.
  2. Doe de bladeren in een tuinafvalzak (tip! Er zijn handige pop-up tuinafvalzakken te koop!)
  3. Gebruik de bladeren voor de composthoop of gooi het in de groene container.

 

Bladzuiger online kopen

Bladblazers zijn dus handig, maar je moet na het blazen wel zelf de bladeren bijeen harken en opruimen. Wil je geen gedoe met het opruimen van bladeren? Koop dan een bladzuiger. Hiermee zuig je de bladeren van de grond. Een bladzuiger is dus iets anders dan een bladblazer die bladeren alleen maar wegblaast. Bij Warentuin kun je blaas-zuig-combinaties kopen: dit zijn bladblazers en bladzuigers ineen.

 

Bladblazer of -zuiger online bestellen

Super praktisch, een bladblazer of bladzuiger! Schaf er ook één aan. Een bladblazer of -zuiger is een onmisbaar tuingerei. Binnen een mum van tijd maak je een pad weer begaanbaar en een tuin volledig bladvrij. Bij Warentuin kun je een accu-blazers en elektrische bladblazer goedkoop online bestellen!

 

We wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop! 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag