Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Beveiliging

Beveiliging

Beveiligingsapparatuur en bewakingscamera’s

Beveilig huis en haard met goede bewakingscamera’s en andere beveiligingsapparatuur van het topmerk Velleman. Bij Warentuin kun je goede en goedkope videobewaking, dummy camera’s, wildcamera’s, nepsirene’s en video-intercoms online kopen.  

11 Product(s)

per pagina

11 Product(s)

per pagina

Videobewaking, dummy camera’s, wildcamera’s…

Wat voor beveiligingsapparatuur kun je bij Warentuin kopen? Je kunt bij ons veel bewakingsapparaten online bestellen. De beveiligingsapparatuur is van het merk Velleman. We leggen je graag iets meer uit over:

 • Videobewaking voor thuisgebruik;
 • Dummy camera’s / nepcamera’s;
 • Goedkope wildcamera’s;
 • Nepsirenes, en;
 • Intercomsystemen: video-intercoms en wifi-intercoms.

 

Videobewaking voor thuisgebruik

Ben je op zoek naar een bewakingscamera om inbrekers buiten de deur te houden? Warentuin heeft verschillende beveiligingscamera’s van het gerenommeerde merk Velleman te koop. Alle videobewakers zijn uitermate geschikt voor thuisgebruik. Alles wat er in of om je huis gebeurt, wordt voortaan opgenomen. Dat geeft een veilig gevoel. Een bewakingscamera schrikt inbrekers af. Én met beeldmateriaal heb je bewijs in handen, mocht het een keer misgaan.

 

Bij Warentuin kun je de volgende bewakingscamera’s kopen:

 • Wifi-beveiligingscamera’s
 • Bewakingssets (soms ook met wifi)
 • Draadloze bewakingscamera’s
 • Deurspioncamera’s

 

Dummy camera’s

Naast echte beveiligingscamera’s kun je bij Warentuin ook nepcamera’s kopen om inbrekers mee af te schrikken. Dit worden ook wel dummy camera’s genoemd. De dummy’s werken preventief. Er worden geen opnames mee gemaakt, maar de nepcamera’s doen inbrekers of andere ongewenste gasten op jouw terrein waarschijnlijk wel even goed schrikken. Een groot voordeel van de dummy’s ten opzichte van echte videobewaking is de prijs: dummy camera’s zijn veel goedkoper.

 

Bij Warentuin kun je goedkope dummy camera’s kopen. Onder andere de volgende:

 • Draadloze draaiende nepcamera’s; 
 • Cilindrische dummy camera’s, en; 
 • Sets met meerdere dummy bewakingscamera’s.

 

Goedkope wildcamera’s

De keuze aan beveiligingsapparatuur bij Warentuin is, zoals je kunt lezen, reuze. Naast goede bewakingscamera’s en dummy exemplaren, kun je bij ons ook wildcamera’s kopen. Dit zijn misschien geen standaard beveiligingscamera’s. Wel zijn het ideale videotoestellen voor echte avonturiers. Een wildcamera levert fantastische beelden op! Je kunt er onopgemerkt wilde dieren mee filmen. Ook is de camera makkelijk mee te nemen. Het filmapparaat is draadloos, werkt op batterijen. Een wildcamera is dus handzaam en kan mee op expeditie.

 

Nepsirenes & draadloze video-intercoms kopen

Als laatste willen we je graag nog iets meer laten weten over de sirene’s en intercomsystemen die je bij ons online kunt bestellen. Dit zijn ook handige bewakingsapparaten. Te beginnen met de sirene’s. Bij Warentuin kun je nepsirenes met knipperende ledverlichting kopen. Zo’n sirene-look-a-like is dus, net als de dummycamera’s een apparaatje dat inbrekers moet afschrikken. Een nepsirene is goedkoop en werkt preventief. Naast allerlei camera’s en sirenes kun je bij Warentuin ook draadloze video-intercoms kopen, voor thuis of op de zaak. Je kunt kiezen uit intercoms met en zonder opnamemogelijkheid en video-intercoms met of zonder wifi.

 

Beveiligingsapparatuur online kopen

Hopelijk heb je een goed beeld gekregen van ons aanbod aan beveiligingsapparatuur (o.a. wifi-beveiligingscamera’s en video-intercoms) en vind je een goede en goedkope camera, nepsirene of intercom om jezelf een extra veilig gevoel te geven. Je kunt de bewakingsapparaten van Velleman meteen online kopen door op “in winkelwagen” te klikken. We wensen je veel plezier met je aankoop! 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag