Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Best verkocht

Best verkocht

Best verkochte tuininrichtingsartikelen

Ben je op zoek naar leuke, betaalbare tuinartikelen, maar heb je moeite met kiezen? Op deze pagina zie je welke artikelen op het gebied van tuindecoratie bij onze klanten het meest geliefd zijn en dus het best verkopen! Van tuinkassen van Royal Well tot Luxform Lighting, menigeen ging je voor!

Product 1 tot 12 van 24

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Product 1 tot 12 van 24

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Royal Well kweekkassen

 

Vind je het leuk zelf planten, groente, fruit en kruiden te kweken? Kies dan voor een van de kassen van Royal Well. En of je nu met een paar plantjes in je tuin aan de slag wilt of een complete moestuin wilt aanleggen, je vindt altijd wel de juiste kas. De kassen op deze pagina zijn bovendien de best verkopende van Warentuin.

 

Je hebt bij ons de keuze uit hobbykassen, muurkassen, patiokassen, foliekassen en broeikassen en broeibakken. Omdat er zo veel verschillende kassen te bestellen zijn, kun je vrijwel het hele jaar door kweken. Je kunt ook al lekker vroeg in het voorjaar beginnen met zaaien!

 

Heb je niet zo’n grote tuin? Koop dan een kleinere kas. Deze neemt minder ruimte in beslag, zodat je ook nog plek overhoudt om zelf ook nog van het zonnetje in je tuin te genieten.

 

Woon je in de stad, heb je helemaal geen tuin, maar wel een balkon? Misschien is cityfarming dan iets voor jou. Sep vertelt je er in de vlog hieronder eer over. Veel kijkplezier!

 

 

 

Luxform Lightning

 

De collectie van Luxform Lightning bestaat uit tuinverlichting en accessoires voor elke smaak die iedere tuin een eigen, unieke uitstraling geven. Luxform Lightning heeft allerlei soorten verlichting voor op je terras, aan de wand of in een partytent. Op deze pagina vind je de populairste, best verkochte lampen voor buiten.

 

Deze en de andere buitenlampen van Luxform Lightning werken bijna allemaal op zonne-energie en led. Daardoor zijn ze energiezuinig en milieuvriendelijk. Bovendien werken de lampen vaak op laagspanning, waardoor je meerdere lampen aan elkaar kunt koppelen zonder dat je veel stroom verbruikt.

 

Een van onze populaire tuinartikelen bestellen en betalen

 

Heb je een kweekkas of tuinverlichting gezien die je bevalt? Plaats je keuze dan in je virtuele winkelmandje. Wil je ook nog andere tuindecoratie producten als grind van Decor Son bestellen? Bekijk dan alle bigbags met een inhoud van minimaal 500 kg en koop een bag of kies voor kleinere hoeveelheden grind in zakgoed (vanaf 15 kg). Doorloop daarna de procedure en rond je bestelling af. Je kunt onder andere met iDeal betalen, veilig en eenvoudig.

 

Alvast veel shopplezier gewenst!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag