Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Grind & Bestrating

Grind & Bestrating

Grind en tuinbestrating van Warentuin

Al even niets aan je tuin gedaan of net verhuisd? Dan kun je toe zijn aan een tuinrenovatie. En Warentuin helpt je daar graag bij! Met onze grind en tuinbestrating geef je je tuin een fraaie, frisse structuur en een nieuwe look. Kies bijvoorbeeld voor tegels, klinkers of een grindsoort.     

Waarom je tuin bestraten?


Je tuin bestraten doe je vooral omdat dat praktisch is. Je kunt dan namelijk zonder vieze moddervoeten naar je schuur of de deur lopen, omdat je niet eerst over zand of gras hoeft te lopen. Je tuin bestraten doe je natuurlijk ook omdat dat mooi is. Er is op het gebied van tuinbestrating tegenwoordig zoveel mogelijk dat je gerust mag zeggen dat een echt goede tuinbestrating en tuinaankleding bijna net zo belangrijk is geworden als de inrichting van je huis.

 

Grind kopen


Oké, een tuinbestrating met grind is dan misschien weer net niet de meest praktische keuze, maarje kunt zo wel een gegarandeerd onderhoudsarme tuin aanleggen!Grind wordt meestal gecombineerd met
split, maar wat precies het verschil is tussen grind en split? Simpel: grindsteentjes hebben een ronde vorm en splitsteentjes hebben een hoekige vorm. Grindsteentjes zijn rond omdat ze vaak bij rivieren gevonden worden. Het stromende water van die rivieren ‘slijpt’ ze rond. Soms worden grindsteentjes in speciale trommels rond gemaakt. Splitsteentjes of breuksteentjes zijn hoekig, omdat ze uit steengroeves worden gespleten.Door de ronde vorm zijn grindsteentjes minder gevoelig voor groene aanslag dan splitsteentjes, maar de hoekige vorm van splitsteentjes maakt ze samen tot een stabieler ondergrond dan grindsteentjes. Met grindpaadjes, splitvakken, rotsen en natuurstenen brokken geef je je tuin op een vrij eenvoudige manier een natuurlijke uitstraling.Wil je behalve tuinbestrating, een waterpartij in je tuin aanleggen? Doe dat dan met wat keien en brokken. Je kunt het vijverfolie dat boven de waterspiegel uitsteekt camoufleren met wat losse keien of brokken. Losse keien en brokken zijn ook prima te gebruiken rond een bron, een cascade of een waterval.

 

Tuinbestrating en grind bestellen en betalen

 

Heb je tuinbestrating gezien die je bevalt? Plaats je keuze dan in je virtuele winkelmandje.Wil je ook nog tuingrind en split bestellen? Bekijk dan alle bigbags met een inhoud van minimaal 500 kg en koop een bag of kies voor kleinere hoeveelheden grind, zand en split in zakgoed (vanaf 15 kg). Doorloop daarna de procedure en rond je bestelling af. Je kunt onder andere met iDeal betalen, veilig en eenvoudig.

 

We wensen je alvast veel klusplezier!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag