Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Kunstgras & Speeltoestellen

Kunstgras & Speeltoestellen

Speeltoestel, zandbak en kunstgras kopen

Je tuin onderhouden wordt een stuk eenvoudiger met kunstgras van Gardenlux! Ook geschikt voor op je balkon. Heb je de ruimte? Plaats er ook nog een zandbak van Carpentier en een speeltoestel van Keter op en je hebt een fijne speelplek voor je kinderen gecreëerd. Kies uit de producten hieronder!

Product 1 tot 12 van 30

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Product 1 tot 12 van 30

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Speeltoestel voor in je tuin

 

Met een speeltoestel in je tuin wordt buitenspelen pas echt interessant! De speeltoestellen die je via onze webshop kunt bestellen, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Hierdoor zijn ze niet alleen leuk voor je kinderen, maar passen ze ook nog helemaal bij de uitstraling van je tuin. Verwen je kinderen eens door ze te verrassen met bijvoorbeeld een prachtige zand- en waterspeeltafel.

 

Zandbak voor in je tuin We weten bijna zeker dat ook jij vroeger weleens in een zandbak hebt gespeeld. Dit gun je jouw kinderen toch ook? Daarom biedt Warentuin verschillende zandbakken voor in je tuin aan. Je hebt de keuze uit een zandbak met dak, een zandbak met speelhuisje en een eenvoudige zandbak. Alle zandbakken zijn snel en gemakkelijk op te bouwen. Eenmaal in elkaar kunnen er meteen zandtaarten gebakken en zandkastelen gebouwd worden!

 

Kunstgras voor in je tuin

 

Als het zonnetje weer wat meer en langer gaat schijnen, wil jij natuurlijk lekker buiten kunnen zitten. Je tuin moet dan wel op orde zijn. Alles moet er netjes uitzien en als je geen zin hebt je gazon steeds te moeten onderhouden, is er een oplossing: kunstgras. Kunstgras hoef je natuurlijk niet te in te zaaien, te besproeien of te maaien. Zo hou jij meer tijd over voor al jouw andere bezigheden.

 

Het kunstgras van tegenwoordig lijkt erg veel op echt gras. Echt gras wil nog weleens verkleuren, kunstgras niet! Bij jou is en blijft het gras dus altijd groen. Maar kunstgras heeft nog meer voordelen: het slijt bijna niet, dus je kinderen kunnen er eindeloos veel en lang op spelen. Je hoeft niet meer bang te zijn voor kale plekken in het gras, of (spijker)broeken die onder de modder kommen te zitten. Warentuin beschikt over een uitgebreid aanbod aan diverse soorten kunstgras. Jouw ideale grassoort zit er dus gegarandeerd ook tussen!

 

In een handomdraai besteld en geleverd

 

Het leukste speeltoestel, de mooiste zandbak en het beste kunstgras bestel je eenvoudig bij Warentuin. Blader hiervoor eerst op je gemak door ons ruime assortiment. Om het je wat makkelijker te maken, kun je via de kolom aan de linkerkant onder meer filteren op merk, kleur en maximale prijs. Heb je je keuze gemaakt? Plaats bijvoorbeeld het kunstgras dat je wilt kopen dan in je virtuele winkelmandje en rond je bestelling af. Hierna pakken we je order zorgvuldig voor je in en laten hem bij je thuis bezorgen. Kan het nog gemakkelijker?

 

Meer weten?

 

Wil je meer informatie over het opbouwen van een speeltoestel, het in elkaar zetten van een zandbak, de diverse soorten kunstgras of de manier waarop je kunstgras het best kunt leggen? Stuur dan even een mailtje naar klantenservice@warentuin.nl of bel: 085-2736336. We helpen je graag!

 

Alvast veel plezier met je aankoop!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag