Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Adapters

Adapters

Batterijvervanger / adapter kopen

Ben je op zoek naar een goede adapter ter vervaging van AA- of AAA-batterijen? Dan ben je bij Warentuin aan het juiste adres. Bij ons kun je verschillende adapters kopen, van 3 volt of 4,5 volt. Zo’n adapter, ook wel transformator of batterijvervanger genoemd, is een milieuvriendelijk en goedkoop alternatief voor batterijen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

 

Batterijvervangers, de voordelen

Met een adapter heb je nooit meer lege batterijen! Dat is natuurlijk erg prettig. Het scheelt je een hoop gedoe. Nooit meer eindeloos zoeken naar de juiste batterijen. Niet meer speciaal naar supermarkt hoeven om ze in te leveren. Je nooit meer verslapen omdat de wekker niet afging. Nee, met een adapter als batterijvervanger gebeurt dat niet meer. Jouw wekkerradio of leuke lampje heeft nu altijd genoeg stroom. Maar er is meer. We hebben de voordelen van een  adapter als batterijvervanger voor je op een rijtje gezet. Een adapter is:

  • een goedkoop alternatief voor batterijen;
  • een milieuvriendelijke batterijvervanger;
  • verkrijgbaar in AA en AAA;
  • 3 volt of 4,5 volt;
  • heeft een lang snoer (4 of 5 meter), en;
  • heeft een lange levensduur. 

 

Goedkoop alternatief voor batterijen

Sommige apparaten vreten stroom, dat is vervelend, zeker wanneer zo’n apparaat op batterijen werkt. Het betekent namelijk dat je die batterijen alsmaar moet vervangen. Maar vanaf nu hoeft dat niet meer! Je kunt namelijk een adapter kopen. Dat is een goedkoop alternatief voor batterijen en een oplossing voor stroomvreters. Zo’n adapter vervangt AA-batterijen of AAA-batterijen. Ideaal voor kerstverlichting op batterijen, maar ook voor heel veel andere apparaatjes. Denk aan lampjes, rookmelders en wekkerradio’s.

 

Voor dit soort apparaatjes, die eigenlijk altijd op één plek blijven staan, zijn batterijen eigenlijk niet handig. Naast dat je de batterijen regelmatig moet vervangen, zijn batterijen niet milieuvriendelijk en loop je het risico dat ze op een ongewenst moment leeg raken. Dat kan vervelend zijn. Je wil bijvoorbeeld niet het risico lopen dat je wekker niet afgaat op de dag van een belangrijke afspraak. Gelukkig is er alternatief voor batterijen: een adapter, ook wel transformator genoemd. Zo’n speciaal stroomapparaatje kun je online kopen bij Warentuin. Adapters zijn te koop in twee varianten: in AA-batterij-formaat en AAA-batterij-formaat. 

 

Hoe werkt een adapter?

 
 

De batterijvervangers of adapters, worden geleverd met dummy-batterijen. Dit zijn geen “echte”, maar speciaal verpakte batterijen die vast zitten aan een vier meter lang snoer. Aan het ene uiteinde van dat snoer vind je dus de batterijvervangende “dummy-batterijen”, AA of AAA. Aan het andere uiteinde bevindt zich een stekker. Hoe de adapter werkt, spreekt nu eigenlijk voor zich. Het is heel eenvoudig. Je hoeft alleen nog maar de stekker in het stopcontact te steken en jouw leuke lampje of wekkerradio doet het altijd. Nooit meer lege batterijen! 

 

Batterijvervanger online bestellen

Bij Warentuin vind je goede en goedkope batterijvervangers. Je kunt zo’n batterijvervanger, een adapter van 3 volt of 4,5 volt, voordelig online op deze website kopen. Een adapter is handig voor kerstverlichting en voor bijvoorbeeld wekkerradio’s en rookmelders. Zo’n klein stroomapparaatje is zoals gezegd een goed en goedkoop alternatief voor batterijen. Je kunt ze kopen in twee formaten: ter vervanging van AA-batterijen of AAA-batterijen. Met een adapter heb je nooit meer lege batterijen! Bestel de jouwe meteen voordelig online.

 

We wensen je veel plezier met je aankoop!

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag