Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Warentuin aangesloten bij

 

Thuiswinkel Waarborg

Warentuin is lid van Thuiswinkel.org, dé belangenvereniging voor webwinkels in Nederland. Warentuin voldoet derhalve aan alle door Thuiswinkel.org aan het lidmaatschap verbonden eisen. Zo heeft Warentuin zich bijvoorbeeld gecommitteerd aan de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg. Als lid van Thuiswinkel.org is Warentuin gerechtigd het Thuiswinkel Waarborg te voeren. Het Thuiswinkel Waarborg garandeert dat winkelen bij Warentuin veilig en betrouwbaar is.

 

Warentuin biedt u onder meer de zekerheid van 14 dagen bedenktijd (link garantie & retourneren), een veilige betaalomgeving en onafhankelijke klachtenbemiddeling (link klachtenafhandeling). Zie voor meer informatie over het Thuiswinkel Waarborg ons certificaat (link).

 

Op alle bestellingen bij Warentuin zijn de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel van toepassing. De Algemene Voorwaarden Thuiswinkel zijn vastgesteld in overleg met de Consumentenbond onder toezicht van de Sociaal Economische Raad (SER). Deze voorwaarden bieden u, als consument, meer waarborgen dan de wet.

 

Tuinbranche Nederland

Warentuin is daarnaast geassocieerd lid van Tuinbranche Nederland, de brancheorganisatie voor de gehele tuinketen. Met het geassocieerde lidmaatschap bevestigt Warentuin niet alleen de eigen verbondenheid met de tuinwereld maar ook de sterke betrokkenheid bij de gehele branche.

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag