Inspiratie voor je tuin nodig? Warentuin helpt!

Op een zondagochtend kijk je vanuit het keukenraam je tuin in. Het gazon ligt er netjes bij, al lijken er een paar zonnebloemen aan de randen te groeien. De struiken zijn netjes bijgeknipt en ook de heg is nog niet te hoog. Achterin zie je wat onkruid staan waarvan je de naam niet kent.

De tuin ziet er netjes uit, maar toch ontbreekt er wat. Tijd om de boel eens even lekker om te gooien. Je vindt je tuin inspiratie door te surfen op het internet. Op het wereldwijde web staan talloze tuin ideeën en tuin voorbeelden. Maar wist je dat je op hier op de website van Warentuin ook op genoeg  inspiratie op kunt doen?

Hoe dan precies?

Als je inspiratie voor je tuin wilt opdoen, is het allereerst een goed idee om eens te kijken op onze blog en vlogpagina’s . Daar vind je alles over laatste tuin trends op het gebied van onder andere tuin aanleg en tuinontwerp.

Ben je al blij met je tuin, maar kan het altijd beter? Blader dan een door onze tuinkalender, onze vijverkalender en onze moestuinkalender. Daarin staat per maand precies beschreven wat je het best kunt doen om je tuin, vijver en/of moestuin (weer) in topconditie te krijgen of te houden.

Je hebt geen tuin, maar een balkon

Heb je geen tuin, maar wel een balkon? Ook die kun je met onze tips heel gezellig maken. Op de website van Warentuin vind je genoeg ideeën om op een eenvoudige manier wat groen toe te voegen aan je balkon en ook over hoe je er bijvoorbeeld groenten kunt telen.
         

En verder?

Verder kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je niet alleen op de hoogte van de laatste tuin trends, maar ook van interessante aanbiedingen en leuke kortingsacties. We delen die interessante aanbiedingen ook via onze social media-kanalen. Like ons dus vandaag nog op Facebook en volg ons op Twitter en je weet zeker dat je niets mist!  

To Top