Dit is Warentuin

Warentuin is het grootste online tuincentrum van Nederland. We werken samen met verschillende offline tuincentra om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment te bieden op het gebied van vooral tuin-, maar ook voor huis-, dier- en kerstartikelen kan je bij ons terecht. Hoe dat zo gegroeid is lees je op deze pagina.

 

Warentuin, het grootste online tuincentrum van Nederland!

Tegenwoordig kun je al met één klik op de knop boodschappen, kleding en elektronica bij je thuis of bij een servicepunt laten afleveren. Warentuin biedt je nu ook de mogelijkheid om huis-, tuin-, dier-, en kerstproducten online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Warentuin is een webshop die samenwerkt met een aantal zelfstandige offline tuincentra. Dankzij deze samenwerking zijn we het grootste online tuincentrum van Nederland!

Bekijk in deze video hoe Warentuin werkt!

 

De oprichters van Warentuin

Warentuin is een initiatief van Jeroen Linde. Jeroen had de wens een webshop op het gebied van tuinartikelen te realiseren waar kwaliteit, goede service en gedegen vakkennis hoog in het vaandel staan. Warentuin is op 5 april 2013 opgericht door aandeelhouders (tevens deelnemende tuincentra) die gezamenlijk eigenaar zijn van Warentuin.nl. De servicepunten die verbonden zijn aan Warentuin verzorgen de voorraad van de webshop.

Duizenden huis-, tuin-, dier-, en kerstartikelen

Warentuin biedt je een zeer breed assortiment van huis-, tuin-, dier-, en kerstproducten van allerlei topmerken zonder dat je daar meteen de hoofdprijs voor hoeft te betalen. In onze webshop vind je dus gegarandeerd wat je zoekt! In onze uitgebreide webshop vind je meer dan 55.000 producten, en we voegen voortdurend nieuwe items toe om aan al je behoeften te voldoen. Wil je liever iets in persoon bekijken? Bezoek een van onze servicepunten en ervaar onze passie voor groen en buitenleven.

Informatie en service

Naast een breed assortiment biedt Warentuin je (natuurlijk) ook de nodig informatie en service. Dit doen we onder meer in de vorm van een tuinkalender,  moestuinkalender,  vijverkalender, tuintips, blogs, vlogs en via onze social media kanalen. Kan je een antwoord op je vraag niet vinden neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat er bij Warentuin gaande is? Abonneer je dan onderaan onze website op onze nieuwsbrief en je mist niets!

Naar boven