Dit is Warentuin

Warentuin is het grootste online tuincentrum van Nederland. We werken samen met verschillende offline tuincentra om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment te bieden op het gebied van vooral tuinartikelen, maar ook voor huis en dier kan je bij ons terecht. Hoe dat zo gegroeid is lees je op deze pagina.

 

Warentuin, het grootste online tuincentrum van Nederland!

Tegenwoordig kun je al met één klik op de knop boodschappen, kleding en elektronica bij je thuis of bij een servicepunt laten afleveren. Warentuin biedt je nu ook de mogelijkheid om huis-, tuin- en dierproducten online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Warentuin is een webshop die samenwerkt met een aantal zelfstandige offline tuincentra. Dankzij deze samenwerking zijn we het grootste online tuincentrum van Nederland!

Bekijk in deze video hoe Warentuin werkt!

 

Duizenden huis-, tuin- en dierproducten

Warentuin biedt je een zeer breed assortiment van huis-, tuin- en dierproducten van allerlei topmerken zonder dat je daar meteen de hoofdprijs voor hoeft te betalen. In onze webshop vind je dus gegarandeerd wat je zoekt! Is het niet online, dan wel offline bij een van de aangesloten offline tuincentra. En wist je al dat elk van deze tuincentra een servicepunt hebben waar je terecht kunt voor meer informatie, het opdoen van inspiratie in de showrooms en het ophalen of retourneren van je bestelling? Dankzij het feit dat deze tuincentra door heel Nederland verspreid zitten, is er altijd wel één bij jou in de buurt.

Informatie en service

Naast een breed assortiment biedt Warentuin je (natuurlijk) ook de nodig informatie en service. Dit doen we onder meer in de vorm van het aanbieden van een tuinkalender, een moestuinkalender, een vijverkalender, tuintips, blogs, vlogs, het geven van workshops en het organiseren van VIP-avonden.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat er bij Warentuin gaande is? Abonneer je dan onderaan onze website op onze nieuwsbrief en je mist niets!

Naar boven