Leveranciers en productinkoop

Op dit moment zijn meer dan 200 leveranciers en kwekers bij Warentuin aangesloten. Binnen afzienbare tijd zal het assortiment van Warentuin dan ook uit ruim 100.000 producten bestaan. Niet alle producten en merken worden echter in een keer en/of tegelijk via de webshop aangeboden.

Werkwijze

Voor het plaatsen van producten op Warentuin.nl ben je als leverancier zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de de juiste productgegevens: duidelijke foto’s, heldere informatie, de juiste productafmetingen, etcetera. Warentuin zal deze gegevens vervolgens beoordelen. Als alle gegevens aan onze voorwaarden voldoen, zullen deze producten in de webshop worden geplaatst.

Belangrijk om te weten is het dat Warentuin BV géén inkoopafdeling heeft en ook niet (gezamenlijk) inkoopt. De inkoop van producten is binnen Warentuin op een andere manier geregeld namelijk via de aangesloten tuincentra. Doe je geen zaken met een van de aangesloten tuincentra? Dan kunnen wij je artikelen niet via Warentuin verkopen. 

Bepaalde grotere producten kunnen wel via de 'drop-shipping' methode verkocht worden aan consumenten. Dit geldt echter enkel en alleen voor die producten die niet in onze magazijnen passen. Denk dan aan zand, zwembaden, garages, zonnepanelen, enzovoort.

Let op! Wij doen geen zaken met leveranciers die zelf via het internet of via een eigen consumenten webshop aan consumenten verkopen.

Het verkopen van producten via Warentuin is kosteloos. Het enige dat van een leverancier wordt verwacht, is een tijdsinvestering in de vorm van het aanleveren van de nodige productinformatie.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met de zakelijke afdeling van Warentuin via: zakelijk@warentuin.nl of via: 085-2736336.

Bekijk hier het interview met eigenaar Jeroen Linde in Fonk Shopwatch:

 

To Top