Meerdere Warentuin servicepunten en showrooms in Nederland

Warentuin biedt je meer dan 55.000 tuin- en sfeerartikelen. Dankzij een goede onderlinge samenwerking met diverse servicepunten/showrooms is het volledige assortiment leverbaar in heel Nederland.

Let op! Warentuin werkt als zelfstandig online tuincentrum. Hierdoor kunnen de prijzen, het assortiment en de bezorgkosten verschillen met die van je vaste offline tuincentrum.

Meer informatie over de werkwijze van Warentuin lees je hieronder. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Warentuin servicepunten

Warentuin heeft diverse Warentuin Servicepunten verspreid over het land. Elk Warentuin Servicepunt en elke Warentuin Showroom bevindt zich in een tuincentrum. De kaart hieronder geeft aan waar je onze Servicepunten tot nu toe kunt vinden.

Let op! Het assortiment en de prijzen in de diverse servicepunten en showrooms kunnen van elkaar verschillen.

Warentuin showrooms

In onze showrooms kun je onze kerstshows bezoeken en onze tuinmeubelen van dichtbij bekijken. Ook kun je in onze Warentuin showrooms terecht voor extra advies en vragen. Diverse Warentuin showrooms organiseren ook workshops, evenementen, VIP-avonden of Ladies' nights. Het overzicht van al onze evenementen kun je hier zien.

Op de website staat bij de tuinmeubelen aangegeven welke meubels in welke showroom te bezichtigen zijn. Niet alle producten/meubels zijn in alle showrooms te zien. Elk Warentuin Showroom bevindt zich in een tuincentrum net als de Warentuin Servicepunten. Hieronder op de kaart het overzicht van al onze showrooms.  

Vind een Warentuin servicepunt of showroom bij jou in de buurt!

Let op! Het assortiment en de prijzen van Warentuin en de servicepunten en showrooms kunnen van elkaar verschillen.

To Top