Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Warentuin Showrooms/Servicepunt

Warentuin heeft 8 Servicepunten/Showrooms in Nederland

Welkom op de gezamenlijke webshop Warentuin! Wij bieden u circa 55.000 tuin- & sfeerartikelen online. Door goede onderlinge samenwerking is het volledige assortiment in geheel Nederland leverbaar. Warentuin werkt als zelfstandig online tuincentrum waardoor het prijspeil, assortiment en bezorgkosten kunnen verschillen met dat van uw vaste tuincentrum. Meer informatie over Warentuin vindt u hieronder. Heeft u meer vragen? Neem gerust contact met ons op.

  

Contact met het Warentuin

Onze klantenservicemedewerkers staan u graag te woord. Neem gerust contact op met onze klantenservice.

  

Warentuin Servicepunt

Warentuin heeft 8 Warentuin Servicepunten verspreid over het land waar u uw bestelling kunt terugbrengen, ophalen en waar u terecht kunt voor extra advies of vragen. Elk Warentuin Servicepunt bevindt zich in een tuincentrum net als de Warentuin Showrooms. Hieronder op de kaart het overzicht van al onze Servicepunten. Let op! Assortiment en prijzen verschillen tussen Warentuin en de servicepunten.

  

Warentuin Showroom

In onze Warentuin Showrooms kunt u onze kerstshows en tuinmeubelen bezichtigen. Ook kunt u terecht in onze Warentuin Showrooms voor extra advies en vragen. Diverse Warentuin Showrooms organiseren ook workshops, evenementen, VIP-avonden of Lady's night. Het overzicht van al onze evenementen kunt u hier zien. Warentuin werkt als zelfstandig online tuincentrum waardoor het prijspeil, assortiment en bezorgkosten kunnen verschillen met de Warentuin Showroom. Op de website staat bij de tuinmeubelen aangegeven welke meubels in welke Showroom te bezichtigen zijn. Niet alle producten/meubels zijn in alle Showrooms te zien. Elk Warentuin Showroom bevindt zich in een tuincentrum net als de Warentuin Servicepunten. Hieronder op de kaart het overzicht van al onze Showrooms.

  

Uw Warentuin Showroom/Servicepunt bij u in de buurt!

Klik op het logo op de kaart of op het het logo van het tuincentrum voor de contactgegevens van het desbetreffende Warentuin Servicepunt/Showroom/Tuincentrum. Let op! Assortiment en prijzen verschillen tussen Warentuin en de servicepunten.

  

       

 

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag