Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Warentuin Showrooms

Onze Showrooms

Welkom op de gezamenlijke webshop Warentuin! Wij bieden u meer dan 35.000 tuin- & sfeerartikelen online. Door goede onderlinge samenwerking is het volledige assortiment in geheel Nederland leverbaar. Warentuin werkt als zelfstandig online tuincentrum waardoor het prijspeil, assortiment en bezorgkosten kunnen verschillen met die van uw vaste tuincentrum. Meer informatie over Warentuin vindt u hieronder, heeft u meer vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

Warentuin Showroom

In onze Warentuin Showrooms kunt u onze kerstshows en tuinmeubelen bezichtigen. Ook kunt u terecht in onze Warentuin Showrooms voor extra advies en vragen. Diverse Warentuin Showrooms organiseren ook workshops, evenementen, VIP-avonden of Lady's night, voor het overzicht van al onze evenementen kunt u hier zien. Warentuin werkt als zelfstandig online tuincentrum waardoor het prijspeil, assortiment en bezorgkosten kunnen verschillen met het Warentuin Showroom. Online bij de tuinmeubelen staat aangegeven welke meubels in welke Showroom te bezichtigen zijn, niet alle producten/meubels zijn in alle Showrooms te bezichtigen. Elk Warentuin Showroom bevindt zich in een tuincentrum net zoals de Warentuin Servicepunten, hieronder op de kaart het overzicht van al onze Showrooms.

 

Showroom bij u in de buurt!

Klik het logo op de kaart of op het het logo van het tuincentrum voor de contact gegevens van het desbetreffende Warentuin Servicepunt/Showroom/Tuincentrum. 

 

       

 

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag