Watertafel Taula Quadra 60 x 60 x 70 cm Waterornament Geroba Vorige Watertafel Taula Quadra 60 x 60 x 70 cm Waterornament Geroba

Watertafel Taula Quadra 120 x 120 x 40 cm Waterornament Geroba

Speciale prijs € 1.255,19 Normale prijs € 1.449,59
Op voorraad
SKU
DROP6144561335313

Deze Watertafel Taula Quadra 120 x 120 x 40 cm van het populaire Geroba merk is een ideale toevoeging voor uw tuin! Cortenstaal is een uiterst duurzame en tijdloze staalsoort. Wij gebruiken voor onze producten enkel Cortenstaal klasse A. Cortenstaal klasse A is een metaallegering, bestaande uit ijzer, cortenstaal is sterk, ecologisch en volledig recyclebaar. Het roestproces van Cortenstaal duurt vaak meer dan 1 jaar. Wat de finale kleur wordt, is tevens telkens anders. Dit hangt af van de specifieke atmosfeer en van de omstandigheden waar het product zich in bevindt. Het product wordt ongeroest grijs geleverd en vanaf dat moment begint het product te verkleuren. De uiteindelijke kleur kan veranderen van dieporanje tot donkerbruin. De watertafel wordt geleverd met LED-Fontein en pomp.

Watertafel Taula Quadra

Warentuin heeft alles voor uw tuin tegen een scherpe prijs! Deze Watertafel is gemaakt uit het warme en uiterst duurzame cortenstaal De binnenkant van de watertafel is van een beschermende coating voorzien die er ook voor zorgt dat je geen roestwater krijgt. De watertafel wordt geleverd met LED-Fontein en pomp. Cortenstaal is een uiterst sterk staal dat bij blootstelling aan de atmosfeer een natuurlijke roestlaag vormt en die de Watertafel haar bijzondere en typische kleur geeft. Wenst u een watertafel op maat aarzel dan niet ons te contacteren. De afmetingen van dit product zijn 120 x 120 x 40 cm. Cortenstaal is een uiterst duurzame en tijdloze staalsoort. Wij gebruiken voor onze producten enkel Cortenstaal klasse A. Cortenstaal klasse A is een metaallegering, bestaande uit ijzer, cortenstaal is sterk, ecologisch en volledig recyclebaar. Het roestproces van Cortenstaal duurt vaak meer dan 1 jaar. Wat de finale kleur wordt, is tevens telkens anders. Dit hangt af van de specifieke atmosfeer en van de omstandigheden waar het product zich in bevindt. Het product wordt ongeroest grijs geleverd en vanaf dat moment begint het product te verkleuren. De uiteindelijke kleur kan veranderen van dieporanje tot donkerbruin.

Meer informatie
Naam Watertafel Taula Quadra 120 x 120 x 40 cm Waterornament Geroba
SKU DROP6144561335313
Manier van leveren (bezorgkosten) Pallet / vrachtwagen - gratis bezorgd vanaf €700. daaronder €29.99 bezorgkosten (België altijd 59.98)
Levertijd Circa 2 weken
Merk Geroba
Fabrieksgarantie in maanden 12
Herkomst België
Lengte in cm ± 120
Breedte in cm ± 120
Hoogte in cm ± 40
Gewicht in kg ± 115
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewWatertafel Taula Quadra 120 x 120 x 40 cm Waterornament Geroba
Blogs Klantenservice Dit is warentuin Veelgestelde vragen
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
To Top