Zaden House Plants Coleus Rainbow mix Buzzy Vorige Zaden House Plants Coleus Rainbow mix Buzzy

Zaden Kattengras Gerst Buzzy

€ 1,89
Op voorraad
SKU
SCAN8711117038504

Gerst (Hordeum vulgare). Tuinplus is een bedrijf dat is gespecialiseerd in zaden en heeft een ruim assortiment. Voor elk seizoen van het jaar heeft Tuinplus de juiste zaden!

Kattengras Gerst

Kan uw tuin wel wat kleur gebruiken? Met de mooie kruiden-, bloemen- en groentezaden uit het assortiment van Tuinplus komt uw tuin weer tot bloei! Verkrijgbaar bij Warentuin. Kattengras - Gerst . April-september direct in de vollegrond zaaien op vochtige grond of jaarrond binnenshuis. Geef mondjesmaat water. Zet het kattengras op een warme en lichte plek, maar niet in het directe zonlicht. Na ongeveer een week is het gras groot genoeg voor de kat om te eten. Met ons aanbod van zaden kunt u uw eigen planten kweken. Alle zaden die via Warentuin worden verkocht, zijn van uitstekende kwaliteit. Wij verkopen ook diverse kweekkasjes waarin u zaden kunt opkweken.

Meer informatie
Naam Zaden Kattengras Gerst Buzzy
SKU SCAN8711117038504
Manier van leveren (bezorgkosten) Per enveloppe/pakketje - gratis bezorgd vanaf €50. daaronder €1.99 bezorgkosten (België altijd 3.98)
Levertijd Circa 3 werkdagen. m.u.v. hoge aantallen
Merk Buzzy
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Blogs Klantenservice Dit is warentuin Veelgestelde vragen
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
To Top