Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Planten & Bollen

Planten & Bollen

Planten, bloemen, bloembollen en zaden kopen

De mooiste planten, zaden, bloemen en bloembollen bestel je online. Ook voor zaden bij je bij ons aan het juiste adres. Combineer en creëer de perfecte sfeer. Op deze pagina vind je alle planten, bloemen, bloembollen en zaden die je bij ons online kunt kopen. Laat je verrassen door de prachtige kleuren en het grote aanbod. 

Groot online aanbod bloemen en planten

Of je nu op zoek bent naar groene planten, heerlijk geurende bloemen, nieuwe zaden of bloembollen, Warentuin heeft het allemaal. Bloemen en planten koop je bij ons voordelig online. We verkopen grote en kleinere planten, planten in pot, zaden en bloembollen. Ook kun je bij ons decoratiemateriaal kopen. Zo maak je het groen in de tuin echt helemaal af. 

Alle bloemen, planten, bloembollen en zaden op deze webshop zijn voorzien van productinformatie. Zo kun je onder andere zien watvoor soort plant het is. Is het een eenjarige plant of meerjarige plant? Wanneer bloeit de plant? Heb je bepaalde wensen? Gebruik dat het menu aan de linker kant van de pagina. Daarmee kun je instellen welke bloemen of planten je zou willen kopen.

 

Planten kopen

Welke planten, zaden en bloembollen kun je zoal bij Warentuin kopen? We bieden zaden, bloembollen, bomen, bloemen,  aan in de volgende categorieën:

 • kamerplanten
 • perkplanten & kuipplanten
 • bomen & struiken
 • snijbloemen, bakjes & cadeaus
 • groenteplantjes, fruit & kruiden
 • plant in pot
 • graszoden & graszaad
 • mos, decoratie & pompoenen
 • struikjes, hestertjes & grassen
 • coniferen, klim- & haagplanten
 • vaste planten & waterplanten
 • zaden & bollen

 

Goedkope planten, zaden en bloembollen online kopen

De planten van Warentuin zijn erg betaalbaar. We vinden het namelijk belangrijk zijn tuin kan aankleden met de planten, bloemen en decoratie naar eigen keuze. Ook jij vindt alles voor huis, tuin en dier bij Warentuin. Op heel veel artikelen geldt een online laagste prijs-garantie.  Daarmee zijn we niet alleen het grootste, maar ook het goedkoopste online tuincentrum van Nederland.

Neem je tijd om rond te snuffelen in ons online plantenassortiment. Zet de plantjes, bomen, zaden, bloemen of bloembollen alvast in het winkelmandje. De gekozen producten kun je hier bewaren en later opnieuw bekijken. 

 

Planten en bloemen snel en gratis thuis bezorgd

Bestel je voor meer dan €50 euro aan bloemen, planten, zaden of bloembollen? Dan wordt jouw bestelling in de meeste gevallen gratis thuisbezorgd. Er zijn een aantal uitzonderingen. Lees altijd de productomschrijving onder de foto van het artikel voor meer informatie over levertijden en verzendkosten.

 

Stuur je ons een foto?

Bij Warentuin genieten we van bloeiende planten en bloemen. We vinden het altijd heel leuk om te zien wat onze klanten doen met de producten die ze bij ons kopen. Ben je tevreden met je aankoop? Groeien je bloembollen of kamerplant mooi of staat je hele tuin in bloei? Laat het ons weten door een bericht te posten op onze Facebook- of Twitterpagina.

We wensen je veel plezier met je nieuwe planten!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag