Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Bomen & Struiken

Bomen & Struiken

Bomen online

Bomen maken de tuin gezellig en zorgen voor beschutting. Ook zorgen ze voor schaduw op het terras of gazon en zijn ze handig tegen ongewenste inkijk. Bomen zijn er in vele soorten maten, kleuren en vormen. Op deze pagina vind je ons online assortiment met grote bomen, kleine boompjes of boompjes op stam.

Bomen kopen online

Bomen zijn goed toe te passen in elke tuinvorm, of je nou een kleine of grote tuin hebt een boom is een echte toevoeging. Bomen zorgen voor diepte en hoogte en zijn een echte eyecatcher. Bij Warentuin heb je keuze uit meerdere varianten, te denken aan:

Heb je nou geen zin om de tuin veel te moeten onderhouden? Dat komt goed uit want bomen zijn ook erg onderhoudsvriendelijk. Veel bomen behoeven namelijk geen snoeibeurt en zijn erg geschikt voor een onderhoudsarme tuin. Dit geldt ook voor tuinplanten zoals struiken en zijn perfect voor een evenwichtige opbouw in jouw tuin!

 

Bomen en struiken kopen

Wil je bomen en struiken kopen maar weet je nog niet precies wat je wilt? Geen probleem, wij voorzien je graag van advies. Wanneer je van vers fruit houdt dan zijn fruitbomen een zeer geschikte oplossing. Buiten dat je heerlijk kunt genieten van smaakvol fruit geeft het ook een mooi kleurenpallet in de tuin. Houd je toch meer van een stijlvolle uitstraling? Dan zijn sierbomen en struiken een goede keuze, deze zorgen het hele jaar voor een groen aangezicht. Mocht je nou wat meer afscheiding in de tuin willen creëren dan zijn leibomen de perfecte oplossing. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn het gehele jaar te planten, mits het niet vriest. Als je beschutting zoekt tegen de zon dan bieden dakbomen de uitkomst. De dakboom creëert sfeer en schaduw in jouw tuin, ze worden niet voor niets parasolbomen genoemd! Struiken geven echt karakter aan de tuin, het is daarom erg belangrijk om te kijken wat je de tuin wilt laten uitstralen. Struiken met kleine bladeren of naalden zijn eenvoudig te snoeien en geven een verzorgde en formele uitstraling. Grootbladerige struiken zoals de laurier geven een meer informele en speelse indruk. Denk daarom goed na over wat je met je tuin wilt uitstralen!

Keuze gemaakt? Super! Plaats de producten die je wilt hebben in je digitale winkelmandje en reken je producten af via het bestelproces. Binnen enkele dagen leveren wij jouw bestelling aan de deur af. Makkelijker kan niet!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag