Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Graszoden & Graszaad

Graszoden & Graszaad

Graszaad kopen en graszoden bestellen

Kan jouw grasmat wel een opknapbeurt gebruiken? Dan heb je graszaad of graszoden nodig. Bij Warentuin bestel je zo’n echte grasmat of jong graszaad voordelig en snel online. Op deze pagina vind je de graszoden en -zaden die je bij ons online kunt bestellen.

Product 1 tot 12 van 39

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Product 1 tot 12 van 39

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Graszaden & graszoden online bestellen

Groen gras. Niets is mooier dan dat. Of je nu net verhuisd bent, of gewoon iets nieuws wilt met de tuin. Een groen gazon is altijd een goede toevoeging aan de tuin. Het aanleggen ervan lijkt misschien veel werk. Gelukkig heeft Warentuin alles in huis om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. We vertellen je meer over het graszaad en de graszoden die je bij ons online kunt bestellen.  

 

Graszaad kopen

Graszaad is een goedkope oplossing voor het verwijderen van donkere aardeplekken in het gazon. Heeft het flink geplensd? Hebben veel mensen over jouw gazon gelopen? Grote kans dat je grasmat beschadigd is. Dat is vervelend. Wat doe je dan? Wij hebben de oplossing voor beschadigde grasmatten: graszaden. Je kunt er een beschadigd grasveld mee opknappen of een heel veld mee inzaaien. Bij Warentuin kun je heel veel graszaad kopen. Goedkoop. Makkelijk en snel online te bestellen. Snel thuisbezorgd.

 

Twee soorten graszaad: zaaien en herstellen

Graszaden zijn er ruwweg in twee soorten. Deze graszaad-soorten kun je bij ons online bestellen:

  • 1. Graszaad voor het inzaaien van een gazon, en;
  • 2. Herstelzaad.

Een groot gat in je grasmat is natuurlijk mooi. Dat gat kun je opvullen met speciaal graszaad, we noemen dat “herstelzaad”. Bij Warentuin kun herstelzaad voordelig online bestellen. Het graszaad is bedoelt voor het opvullen van die gaten in het gazon. Een goede gatenhersteller, is graszaad Riparo Plus van DCM.

 

Naast herstelzaad kun je bij Warentuin ook inzaai-graszaad kopen. Je kunt dan kiezen uit graszaad voor een speelgazon, siergazon of schaduwgazon. Als je bijvoorbeeld kinderen hebt, is het verstandig om graszaad voor een speelgazon te kopen. Je zou dan bijvoorbeeld kunnen kiezen voor Activo Plus zaad van DCM. Ligt er gras in je tuin voor de sier en loopt er eigenlijk nooit iemand op, dan kun je voor een siergazon kiezen.

 

Wil je graszaad kopen? Let dan goed op waar de grasmat komt te liggen. Je kunt namelijk graszaad voor een schaduwgazon of een gazon in de volle zon kopen. Speciaal graszaad voor een schaduwgazon vind op onze webshop.

 

Graszoden kopen en jong gras verzorgen

Naast graszaad kun je bij Warentuin ook goede en goedkope graszoden kopen. Een graszode is een grasplaat die je gemakkelijk in de tuin kan leggen. Het is te vergelijken met laminaat, maar dan voor je tuin. Vanaf het moment dat het in je tuin ligt, lijkt het alsof er al jaren gras heeft gegroeid. In onze webshop kun je online graszoden bestellen.

 

Welke graszoden kies jij? Graszaad is graszaad, zou je misschien zeggen. En graszoden zijn gewoon zoden. Dat is niet helemaal waar. Je kunt verschillende soorten en merken graszaad en graszoden kopen. Warentuin verkoopt graszoden en graszaad van DCM, ECOstyle en QueensGrass. Dit zijn drie topmerken van de grasbranche.

 

Een groen gazon moet je goed onderhouden

Een mooi groen gazon komt natuurlijk niet vanzelf. Daar heb je de juiste graszaden of graszoden voor nodig en moet er tijd aan besteden. Vooral in de eerste weken van een nieuw gazon, heeft het gras een beetje extra liefde nodig. Het regent in Nederland regelmatig. Zorg er in droge tijden voor dat je het gras af en toe even besproeit. Dit is vooral nodig om de graszodenplaten mooi in elkaar over te laten groeien en de graszaadjes te laten ontkiemen.

 

Om de vruchtbaarheid van graszoden te stimuleren, kun je de Pokon Graszoden Douche gebruiken. Als het gras goed sterk is geworden, kun je voor de eerste keer gaan maaien. Heb je nog geen goede grasmaaier? Koop er dan een bij Warentuin. Op onze webshop kun je online goede en goedkope grasmaaiers kopen.

 

Graszaad kopen en graszoden bestellen

Wil je graszaad kopen of graszoden online bestellen, dat kan bij Warentuin. Bestel jouw gras of graszaad voordelig op onze webshop. Klik, klik en klaar. Snel besteld en snel geleverd.

 

We wensen je heel veel plezier met je nieuwe grasmat!

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag