Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Coniferen, Klim- & Haagplanten

Coniferen, Klim- & Haagplanten

Haagplanten & klimplanten kopen

Ben je op zoek naar een mooie beukhaag, conifeer of klimplant? Dan bij je bij Warentuin aan het juiste adres. Bij ons kun je gezonde klimplanten, coniferen en beukhagen kopen. Prachtige tuinplanten, altijd scherp geprijsd!

Product 1 tot 12 van 211

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Product 1 tot 12 van 211

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Klimplanten en haagplanten online kopen

Sierlijke klimopplanten en robuuste hagen, je vind het allemaal bij Warentuin. We nemen even een kijkje in ons grote assortiment aan conniferen, klim- en haagplanten. Je kunt onder andere de volgende haagplanten en klimplanten bij ons online bestellen:

 • 1. Beukhagen
 • 2. Coniferen
 • 3. Klimop klimplanten
 • 4. Complete hagen

 

Beukhagen kopen

Beukhagen, daarmee tover je je tuin binnen no time om tot een echte paleistuin. Bij Warentuin kun je een verschillende mooie beukhagen kopen. “Oef, er is zoveel keus”. Weet je niet zo goed wat voor soort beukenhaag je wilt bestellen? Geen probleem, Warentuin is jouw hagenspecialist. Kijk even rustig rond tussen de haagplanten op onze website.

 

We hebben heel veel mooie hagen in ons assortiment. Bij ons kun je onder andere mooie beukhagen kopen. Ga je voor rood of groen? Een hoge of lage variant? Bekijk op deze pagina al onze haagplanten, conniferen en klimplanten. Een perfect match zit er zeker weten tussen.

 

Haagplanten zijn ideaal voor iedereen die van een beetje privacy en kleur houdt. Zet een heel aantal beukhagen op een rijtje en ze vergroeien tot een mooie dichte “haagschutting”. Bovendien heeft een beukhaag een luxe uitstraling. Dat ziet er mooi uit!

 

Coniferen kopen

Naast beukhagen, kun je bij Warentuin ook mooie coniferen kopen. Deze haagplanten blijven het hele jaar mooi groen. Ook met conifeerplanten kun je een natuurlijk tuinafscheiding maken. Zet een aantal planten op een rijtje en voilá. Een mooi groen “tuinhekje”.

 

Bovendien zorgen coniferen het hele jaar door dus voor kleur. Voor kleurliefhebbers is een conifeer dan ook een goede optie. Een conifeer kun je in verschillende groentinten kopen. Bekijk op onze website welke coniferen je bij Warentuin allemaal online kunt bestellen.

 

Klimplanten kopen

En dan zijn er ook nog de klimplanten. Klimpopplanten zijn erg geschikt om een schuttingen of schuurtjes mee te vergroenen. Heb jij al een mooie schutting, maar wil je toch wat meer groen in de tuin? Dan is een klimplant echt iets voor jou. Bij Warentuin kun je mooie majestueuze klimplanten kopen.

 

Klimopplanten, of klimplanten, zet je tegen je schutting of muur aan. De plant zal zich vervolgens vanzelf hechten aan het oppervlak waar hij tegenaan staat. Een kant-en-klare klimplant kopen gaat gemakkelijk en snel online. Dan is het voor jou alleen nog maar een kwestie van hem op de juiste plek zetten en een beetje liefde geven.

 

Verzorging van haagplanten en klimopplanten

Haagplanten en klimplanten zijn over het algemeen makkelijke planten. Het kost je niet veel tijd om een haag te verzorgen. Het enige waar je rekening mee moet houden is, zodra je een haagplant koopt, je deze op de juiste manier moet plaatsen. Informatie hierover vind je bij de productomschrijving op de desbetreffende productpagina.

 

Haagplanten, klimplanten en coniferen zijn allemaal mooie buitenplanten. Maar let op! Iedere plant is anders en moet dus ook anders behandeld worden. Zet je plant altijd in goede aarde. Bemest de aarde af en geef de plant eens extra voedingsstoffen. Daar worden ze mooi groot en sterk van.

 

We wensen je veel plezier met je aankoop! 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag