Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Struikjes, Heestertjes & Grassen

Struikjes, Heestertjes & Grassen

Groenblijvende heesters, grassen en struiken

Groenblijvende heesters zorgen voor kleur in je tuin, het hele jaar door! Wil je groenblijvende bomen en struiken kopen? Dan ben je bij Warentuin aan het juiste adres. Op deze pagina vind je alle bloeiende struiken, heesters en grassen die je bij ons online kunt bestellen (<100 cm).

Product 1 tot 12 van 64

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Product 1 tot 12 van 64

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Heesters kopen

Groenblijvende heesters zijn een belangrijk onderdeel van de tuin. Ze zorgen voor een frisse kleur, ook tijdens de herfst- en wintermaanden. Denk goed na over waar je deze bloeiende struiken wilt plaatsen. Je kunt de heesters of kleine heestertjes voor verschillende doeleinden gebruiken. Je kunt een groenblijvende heester kopen…

 • 1. ..als beschutting voor kleinere planten en zomergoed;
 • 2. als tuinafbakening voor extra privacy;
 • 3. groenblijvende heesters kunnen ook fungeren als windbrekers, of;
 • 4. ze bieden een goede nestmogelijkheid voor vogels.

 

Bloeiende struiken in de tuin

Bloeiende struiken zijn functionele tuinplanten, ze zijn belangrijk voor een gezonde tuin. In de winter zorgen groenblijvende heesters en struiken, met hun mooie groene kleuren, voor leven in de wintertuin. Veel tuinplanten sterven in de winter af, maar de groene heesters en winterbloeiende struiken en tuinplanten niet. Deze tuinplanten zorgen met hun kleurende bladeren voor een mooi, groen gevuld uitzicht.

 

Winterbloeiende struiken kopen

Groenblijvende heesters en bloeiende struiken zijn in vele kleurrijke varianten te verkrijgen. Welke groenblijvende heesters, bomen en winterbloeiende struiken kun je bij Warentuin zoal kopen? Een greep uit ons online assortiment:

 • 1. Azalea’s;
 • 2. Rhodondendrons, en;
 • 3. Skimmia’s

Deze groenblijvende tuinplanten en struiken maken dat de tuin er het hele jaar door prachtig bijstaat. In de onderstaande video geeft Sep meer voorbeelden van groenblijvende tuinplanten die je bij ons online kunt bestellen. Het gaat om winterbloeiende sierheesters.

 

 

Plaatsen en snoeien van sierheesters

Sierheesters en bloeiende struiken hebben weinig onderhoud nodig. De meeste tuinplanten zoals de rhodondendron en skimmia, groeien uitstekend in normale tuinaarde. Bladhoudende groenblijvende heesters zijn prima te combineren met bladverliezende struiken in diverse borders en perken.

 

Tip! Zorg voor variatie in tuinplanten. Dat doe je door te letten op de groeihoogte, kleur en vorm van de bloeiende heesters, boompjes en struiken. Sommige struiken kunnen erg hoog worden, maar er zijn ook soorten die laag blijven. Door die verschillende tuinplanten naast elkaar te zetten, ontstaat er een levendige tuin.

 

Groenblijvende heester laten zich gemakkelijk in allerlei vormen snoeien. Eigenlijk hebben de groene struiken maar één nadeel: ze kunnen te groot worden als je ze te weinig snoeit. Kom dus goed beslagen ten ijs en koop een goede snoeischaar. Met goed tuingereedschap houd je elke groenblijvende heester en bloeiende struik eenvoudig in toom.

 

Bomen en struiken kopen

Wil je groenblijvende bomen of struiken kopen? Kijk dan snel op onze website. Alle bomen, tuinplanten en struiken, kun je online bij ons bestellen. Klik, klik en klaar! Warentuin is goedkoop en je bestelling wordt snel thuis bezorgd.

 

Op deze pagina vind je alle bomen, struikjes en grassen met een lengte van maximaal 100 cm. Mocht je hier niet vinden waar je naar op zoek was, ga dan naar de afdeling planten op onze webshop. Daar vind je nog veel meer groenblijvende heesters en andere mooie tuinplanten.

 

Samen zorgen we dat jouw tuin het hele jaar door een plaatje blijft om naar te kijken.

 

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag