Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Kamerplanten

Kamerplanten

Kamerplanten kopen

Kamerplanten, daar worden wij vrolijk van! Haal een stukje natuur in je huis. Op deze pagina vind je enorm veel soorten kamerplanten. Ze zijn mooi, ruiken heerlijk en zijn niet duur! Je kunt planten eenvoudig en voordelig online bij ons kopen. Bestel je een bloeiende kamerplant voor jezelf of doe je er een cadeau?

Product 1 tot 12 van 239

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Product 1 tot 12 van 239

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Soorten kamerplanten die je bij ons kunt kopen

Warentuin verkoopt honderden kamerplanten online via deze webshop. Tussen al dat moois zit gegarandeerd dé plant waar je al een tijdje naar zocht. Wat kun je bij Warentuin dan zoal voor soorten kamerplanten kopen?

 

Om die vraag te beantwoorden, geven we je een korte rondleiding door ons kamerplantenassortiment. We beginnen met een video waarin een van onze medewerkers vertelt over cactussen, vetplanten en aloës. Dit zijn kamerplanten die je in de zon kunt zetten.

 

 

Maar er zijn natuurlijk veel meer soorten kamerplanten te koop. Wij verkopen onder andere:

 • Bloeiende kamerplanten; Bijvoorbeeld Orchideeën en Bromelia’s.
 • Groene kamerplanten zonder bloemen; Zoals Varens en zuurstofplantjes.
 • Grote kamerplanten; Van een Yucca tot een Fiscus.
 • Hangende kamerplanten; Deze kamerplanten, bijvoorbeeld Sterjasmijn of Tradescantia worden ook wel planten in hanging baskets genoemd.

 

Bloeiende kamerplanten

Laten we beginnen bij het begin: de bloeiende kamerplanten. Wat een kleur! Bloeiende kamerplanten brengen vrolijkheid in ieder huis. Wij selecteren de mooiste bloeiende kamerplanten van de allerbeste kwaliteit zodat jij er heel lang van kunt genieten. Waar zet jij die mooie Hortensia, Azalea of Orchidee neer? Komt die in de woonkamer, keuken, slaapkamer of toch in je kantoortje?

 

Je kunt verschillende soorten kamerplanten kopen: bloeiende kamerplanten met veel, minder of weinig bloemen. Sommige kamerplanten groeien beter in de zon, andere beter in de schaduw. Gebruik de filters over standplaats en bloeiperiode aan de linker kant van het scherm. Zo helpen we jou bij het vinden van een leuke nieuwe kamerplant.

 

Groene en grote kamerplanten online bestellen

Misschien ben je wel helemaal niet zo’n fan van al die kleuren en koop je liever een van de vele prachtige groene kamerplanten. Niet getreurd, ook dan ben je bij Warentuin vanzelfsprekend aan het juiste adres. In de categorie groene kamerplanten zijn varens en kleinere zuurstofplanten vaak erg gewild. En terecht! Deze sympathieke planten fleuren een strakke ruimte ontzettend op.

 

Voor alle boomachtige kamerplanten, of ze nu rood, groen, geel of paars zijn, geldt: ze zijn in verschillende hoogtes te verkrijgen. Ben je op zoek naar grote kamerplanten? Maak dan gebruik van het filtermenu aan. Selecteer een minimale plantenhoogte, die optie staat links in het scherm. Alle grote kamerplanten verschijnen nu rechts.  

 

Planten in hanging baskets

Heb je inmiddels al een leuke kamerplant gevonden? Nog niet? Goed! Dan wijs ik je nog graag op ons aanbod aan hangende planten, de planten in hanging baskets. Prachtig sfeervol zijn ze. Je kunt ze bijvoorbeeld in de serre hangen zoekt een mooie plek in het tuinhuisje.

 

“Hangplanten”, zo noemen wij het soort hangende kamerplanten, zijn vaak helemaal niet duur. Voor iets meer dan een tientje heb je al een prachtexemplaar in huis hangen.  Zoek een mooi plekje in je huis. Geef de plant voldoende water en dan: genieten maar!

 

Goedkope kamerplanten online kopen

Alle kamerplanten die je bij Warentuin koopt, zijn van tuincentra afkomstig. Dat betekent dat ze van uitstekende kwaliteit zijn. Daarbij komt dat Warentuin online de goedkoopste aanbieder van tuinartikelen is. Mooie, gezonde én goedkope kamerplanten koop je dus voordelig online bij het grootste online tuincentrum van Nederland.

 

Kamerplanten via het internet kopen, is nog nooit zo makkelijk geweest. Met een paar klikken is jouw bestelling geplaatst en binnen een paar dagen heb je je nieuwe kamerplanten in huis. Koop je voor meer dan €50,- aan kamerplanten bij Warentuin, dan is de bezorging meestal ook nog eens gratis. Er zijn enkele uitzonderingen op deze regel. Meer over de bezorgkosten en -tijden lees je bij de informatie op de productpagina.

We wensen je veel plezier met je aankoop!

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag