Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Mos, Decoratie & Pompoenen

Mos, Decoratie & Pompoenen

Mos kopen? Dat doe je natuurlijk bij Warentuin!

Heb je mos in je tuin, dan wil je daar in de meeste gevallen het liefst zo snel mogelijk vanaf. Toch kan mos ook heel mooi zijn en je huis of tuin net wat meer warmte, sfeer en een fraaie natuurlijke uitstraling geven. Daarom kun je bij Warentuin verschillende soorten decoratief mos kopen. 

Product 1 tot 12 van 30

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Product 1 tot 12 van 30

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Waarom decoratie mos bestellen?
Mos heeft geen wortels, maar groeit als een losse laag op de grond, op rotsen, op boomstronken en andere plekken in de natuur. Dat mos geen wortels heeft, maakt het uitstekend geschikt om te verwerken in verschillende herfstarrangementen, kerstkransen en kerststukjes. Omdat je mos zowel binnenshuis als buitenshuis kunt gebruiken, kun je er bovendien alle kanten mee op!   

 

Plat mos kopen
De meest verkochte mossoort is plat mos, een soort met prachtige gerimpelde blaadjes. Met plat mos kun je de kluit van een plant op een fraaie manier afwerken. Dek er bijvoorbeeld de planten op je zelfgemaakte herfstige buitentafel mee af. Je kunt bij ons bovendien verschillende kleine pompoenen kopen om een mooie compositie op je tafel mee te maken. En een stevige, windbestendige lantaarn met kaars maakt hem helemaal af!

 

Tillandsia mos kopen
Bij Warentuin kun je ook Tillandsia mos of Spaans mos kopen. Deze mossoort bestaat uit langwerpige, flexibele blaadjes. Met Tillansia mos kun je bloemstukken op een mooie manier opvullen. De draadstructuur van het mos zorgt verder voor diepte in je creaties. Je kunt die creaties heel eenvoudig houden en het mos met andere natuurlijke materialen onder een stolp combineren. Ben je net wat handiger dan gemiddeld? Dan kun je ook een grote pompoen kopen en daarin je bloemstuk maken.Zie je het al voor je?

 

Andere knutselartikelen
Blader op je gemak door onze artikelen en maak je keuze. Zoals je merkt, kun je niet alleen mos kopen, maar ook andere producten die van pas kunnen komen op het moment dat je iets fleurigs voor binnen of voor buiten wilt maken.Wat dacht je bijvoorbeeld van decoratiezand, decoratiesteentjes of boomschors in allerlei kleuren?

 

Foto van het eindresultaat
Wil je mos  kopen om te verwerken in een leuke mand, een prachtige schaal of een fraai bloemstuk? Wij zijn hoe dan ook altijd benieuwd naar het eindresultaat! Pak dus die telefoon, maak een foto, surf naar onze Facebook- of Twitterpagina en laat ons zien wat het is geworden!

 

Online mos bestellen
Bij Warentuin is mos kopen heel eenvoudig. Je klikt gewoon op de mossoort en de andere spullen die je wilt hebben, plaatst hem in je virtuele winkelwagentje en volgt de bestelprocedure. Heb je dat gedaan? Dan zorgen wij ervoor dat je je order netjes verpakt wordt en zo spoedig mogelijk krijgt thuisbezorgd! Kan het nog gemakkelijker?

We wensen je alvast veel knutselplezier! 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag