Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Gemak: Plant in pot!

Gemak: Plant in pot!

Planten in pot

Ben jij op zoek naar de perfecte plant en een bijpassende pot? En wil je zelf geen gedoe met het potten van planten? Warentuin heeft voor jou de perfecte oplossing! Bij ons kun je planten met pot kopen. De planten zijn al gepot. Dat is pas makkelijk! Nu moet je alleen nog kiezen.

Bloempot binnen

Bloempotten zijn erg leuk voor binnenshuis. Koop een prachtige kamerplant met bloempot. Zo'n plant in een pot staat prachtig in jouw woonkamer, vensterbank of kantoorruimte. Buiten dat planten de kamer opfleuren zijn ze ook luchtzuiverend en zorgen ze voor positieve psychologische effecten. Warentuin heeft voor ieder wat wils: bloempotten met tropische- en subtropische planten, kleine kamerplanten met potten voor in de vensterbank bijvoorbeeld. Kijk snel even rond op onze pagina en vind de mooiste planten in pot  

 

Kamerplanten in pot kopen

Jouw prachtige kamerplant komt het beste tot zijn recht door een mooie pot te kiezen die eromheen staat. Bij ons kun je kamerplanten in een pot kopen, helemaal uitgezocht door jou! Kleur, materiaal en grootte spelen een belangrijke rol als je iets wilt kiezen dat past bij jouw interieur. Daar hoort de klasse van een mooie pot bij. Planten moeten kunnen dienen als een echt sierstuk van de kamer. Wat vind jij mooier? Een plant in een grote pot of kies je toch voor een kleine pot? Of je nu een plant in een grote pot wilt, of je liever voor wat kleins gaat; Warentuin heeft het allemaal. 

 

Plant in grote pot

Wil jij een echte wauw-factor in je kamer? Ga dan voor een grote plant in pot! Het is een ware eyecatcher. Leuk voor in woonkamers maar ook in bedrijfsruimtes, om het kantoor een levendige en frisse uitstraling te geven. Bij Warentuin vind je tientallen grote potten inclusief bijpassende plant. Het zijn echt mooie plant-pot-combinaties. 

 

Complete plant-pot-combinatie, plant in pot kopen

Warentuin heeft een handig systeem voor jou opgezet, zodat je makkelijk een plant + pot vindt. Gebruik de filters aan de linker kant van de pagina en vindt snel precies waar je naar op zoek bent. Wil je een plant voor binnen of buiten? Mijn huis heeft veel schaduw, is daar een plant voor? Die vragen worden allemaal snel beantwoord als je even het menu'tje afgaat. Verder kun je kiezen hoe groot je pot moet zijn en welke kleur hij moet hebben. 

 

Heb je een stoere stijl? Dan is een donkere pot waarschijnlijk iets voor jou. Of wil je toch wat meer romantiek in jouw kamer? Ga dan voor een bolle bloempot. Verfijn je keuze op kleur, materiaal en plantsoort en vind de plant met bloempot die het beste past bij jou past. 

 

We wensen je veel plezier met je aankoop! 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag