Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Zaden & Bollen

Zaden & Bollen

Moestuin zaden kopen

Krijg jij ook de lentekriebels wanneer de eerste neusjes van de bloeiende zaden boven de grond verschijnen? Wij ook! Na een lange winterperiode krijg je weer zin om in de moestuin aan het werk te gaan. Op deze pagina kan je vele soorten groentezaden, bloembollen en zaaibenodigdheden online kopen om jouw tuin de sfeer te geven die het verdient.

Product 1 tot 12 van 1276

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Product 1 tot 12 van 1276

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Groentezaden kopen

Op zoek naar de beste kwaliteit groentezaden en kruiden voor het aanleggen van jouw eigen moestuin? Wij hebben de mooiste groentezaden voor jou geselecteerd! Eigen groenten zijn altijd lekkerder dan die uit de supermarkt en het zien groeien ervan is een genot voor het oog. Bovendien scheelt het verbouwen van je eigen groente in de dagelijkse boodschappen en daarbij in je portemonnee. Het hebben van je eigen moestuin is ook een leuke hobby die uiteindelijk voor heerlijke maaltijden zorgt.

Hoe start je een eigen moestuin? De meeste groentezaden zaai je in het voorjaar, in de maanden februari t/m maart. Het ontkiemen hiervan kan je het beste in een kweekkastje laten plaatsvinden alvorens je deze in de moestuin plant. Zorg er ook voor dat je het juiste gereedschap in huis hebt voordat je aan de slag gaat. Let wel, zaai de groentezaden niet te dicht bij elkaar anders loop je de kans dat ze elkaar verdrukken. Eenvoudig toch?

 

Bloembollen online

De meest kleurrijke en bijzondere bloembollen vind je bij Warentuin! Met kleurrijke bloembollen begint namelijk het echte bloemenseizoen. Jij wilt toch ook het gehele voorjaar een sierlijke tuin, balkon of terras? Bovendien zijn bloembollen eenvoudig te combineren met vaste tuinplanten en heesters. Bloembollen zijn goedkoop en gemakkelijk in onderhoud en zorgen voor dat echte voorjaarsgevoel. Wil jij dat echte voorjaarsgevoel leren kennen? Dan moet je snel aan de slag met het planten van de bloembollen. Verfijn je keuze eenvoudig op kleur en groeihoogte en koop nu jouw bloembollen online in onze webshop!

Kies de gewenste zaden en/of bloembollen, plaats deze eenvoudig in je digitale winkelmandje. Nadat de betaling is voltooid zal je bestelling worden verwerkt. Binnen enkele dagen komen wij jouw bestelling aan de deur afleveren zodat je direct aan de slag kunt. We wensen je alvast veel succes!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag