Aaltjes tegen engerlingen 50m2 ECOstyle Vorige Aaltjes tegen engerlingen 50m2 ECOstyle

Aaltjes tegen coloradokever 50m2 ECOstyle

Speciale prijs € 28,61 Normale prijs € 31,79
Op voorraad
SKU
THEM8711731022408

De aaltjes tegen larven coloradokever zijn geschikt voor de bestrijding van de larven coloradokever op zowel blad als in de bodem. Dit product is bedoeld om buiten te gebruiken. De verpakking is geschikt voor maximaal 50 m2. Aaltjes is een levend product. Aaltjes wordt binnen ongeveer drie werkdagen per post bij u bezorgd. Een langere zendtijd heeft geen invloed op het product, behalve als de temperatuur extreem hoog is.

Aaltjes tegen coloradokever 50m2 ECOstyle

Bent u op zoek naar aaltjes tegen larven coloradokever? Bestel deze eenvoudig en goedkoop bij Warentuin! De aaltjes tegen de larven coloradokever zijn geschikt voor zowel bodem- als bladtoepassing. Door middel van een drukspuit of plantenspuit kunnen de jonge larven coloradokever op het blad bestreden worden. Bestrijden is mogelijk van april tot en met september, de temperatuur moet tenminste 12°C zijn. Dit product is bedoeld om buiten te gebruiken. Aaltjes is een levend product. Aaltjes wordt binnen ongeveer drie werkdagen per post bij u bezorgd. Een langere zendtijd heeft geen invloed op het product, behalve als de temperatuur extreem hoog is. Aaltjes worden rechtstreeks door de leverancier per brievenbuspost naar u verstuurd. U hoeft dus niet speciaal thuis te blijven wachten op uw pakketje aangezien de aaltjes in de brievenbus past.

Meer informatie
Naam Aaltjes tegen coloradokever 50m2 ECOstyle
SKU THEM8711731022408
Belangrijke informatie Over bestrijdingsmiddelen
Leuke informatie Bestrijdingstips, Volgens het boekje
Manier van leveren (bezorgkosten) Pakketzending - gratis bezorgd vanaf €75. daaronder €6.99 bezorgkosten (België altijd 13.98)
Levertijd Hou rekening met minimaal 5 werkdagen
Merk ECOStyle Natuurlijke Vijanden
Serie Natuurlijke vijanden
Milieuvriendelijk Ja
Welk probleem heeft u? Insecten
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Blogs Klantenservice Nieuwsbrief Kerstcollectie
Klantvragen
Geen vragen
Je kunt alleen een nieuwe vraag stellen als je bent ingelogd.
To Top