Het assortiment van Warentuin

Warentuin beschikt over een zeer breed assortiment dat bestaat uit meer dan 55.000 huis- tuin- en dierproducten van topmerken. Voor al deze producten geldt dat ze van de hoogste kwaliteit zijn, maar bij ons tegen de laagste prijs verkocht worden.

Je kunt bij Warentuin onder andere terecht voor sfeer- en interieurproducten, allerlei potterie producten, leuke planten, mooie bollen, handige producten voor tuinonderhoud en praktische producten voor tuininrichting.

Samenwerking met offline tuincentra

Het assortiment van Warentuin is zo breed omdat we als online tuincentrum samenwerken met diverse grote offline tuincentra (servicepunten) verspreid over heel Nederland.    

In de bij Warentuin aangesloten offline tuincentra (servicepunten en showrooms) zijn nog meer leuke huis-, tuin- en dierproducten te koop en kun je veel van de producten die bij ons online aangeboden worden ‘in het echt’ bekijken.

Altijd de nieuwste collecties

Ons assortiment wordt met de grootste zorg samengesteld en elke maand vernieuwd en uitgebreid. Ook houden we de laatste trends en innovaties altijd nauwlettend in de gaten. Je vindt bij ons dus gegarandeerd de nieuwste collecties.

Heb je vragen?

Heb je vragen? Neem gerust contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice.

To Top