Tegen Mieren Korrels 250 gr Pokon Vorige Tegen Mieren Korrels 250 gr Pokon

Aaltjes tegen mieren 100m2/50nest ECOstyle

Speciale prijs € 35,81 Normale prijs € 39,79
Op voorraad
SKU
THEM8711731022491

De aaltjes tegen mieren zijn geschikt om krioelende mieren in jouw gazon en tuin te verjagen. Dit product is bedoeld om buiten te gebruiken. Aaltjes is een levend product. Aaltjes wordt binnen ongeveer drie werkdagen per post bij u bezorgd. Een langere zendtijd heeft geen invloed op het product, behalve als de temperatuur extreem hoog is.

Aaltjes tegen mieren 100m2/50nest ECOstyle

Bent u op zoek naar aaltjes tegen mieren? Bestel deze eenvoudig en goedkoop bij Warentuin! Mieren zijn nuttige insecten, maar kunnen ook overlast veroorzaken. Door bijvoorbeeld het bouwen van nesten in het gazon, kunnen ze voor veel schade zorgen. De mieren tolereren de aaltjes niet in hun leefomgeving en zullen hun nesten verplaatsen. Hoe ver de nesten verplaatst worden is afhankelijk van bodemstructuur, vochtigheid en weeromstandigheden. Dit zal echter ver genoeg zijn om er voor te zorgen dat jij niet langer last hebt van deze plaag. De aaltjes tegen mieren kunnen worden ingezet, zo lang er mieren aanwezig zijn, mits de bodemtemperatuur ten minste 10 °C is. Dit product is bedoeld om buiten te gebruiken. Aaltjes is een levend product. Aaltjes wordt binnen ongeveer drie werkdagen per post bij u bezorgd. Een langere zendtijd heeft geen invloed op het product, behalve als de temperatuur extreem hoog is. Aaltjes worden rechtstreeks door de leverancier per brievenbuspost naar u verstuurd. U hoeft dus niet speciaal thuis te blijven wachten op uw pakketje aangezien de aaltjes in de brievenbus past.

Meer informatie
Naam Aaltjes tegen mieren 100m2/50nest ECOstyle
SKU THEM8711731022491
Belangrijke informatie Over bestrijdingsmiddelen
Leuke informatie Bestrijdingstips, Volgens het boekje
Manier van leveren (bezorgkosten) Pakketzending - gratis bezorgd vanaf €75. daaronder €6.99 bezorgkosten (België altijd 13.98)
Levertijd Hou rekening met minimaal 5 werkdagen
Merk ECOStyle Natuurlijke Vijanden
Serie Natuurlijke vijanden
Milieuvriendelijk Ja
Welk probleem heeft u? Mieren
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Blogs Klantenservice Nieuwsbrief Kerstcollectie
Klantvragen
Geen vragen
Je kunt alleen een nieuwe vraag stellen als je bent ingelogd.
To Top