Veranda Overkapping Marcel 73, 700 cm x 300 cm Buitengewoon Boet Vorige Veranda Overkapping Marcel 73, 700 cm x 300 cm Buitengewoon Boet

Veranda Overkapping Marcel 63, 600 cm x 300 cm Buitengewoon Boet

Speciale prijs € 2.019,00 Normale prijs € 2.379,00
Op voorraad
SKU
THEM5146325479167

Leuke veranda voor een super prijs! De Veranda Marcel is een veranda van prachtig blank douglas hout. De veranda worden geleverd als doe-het-zelf pakket, enkele onderdelen dienen in het werk op maat te worden gemaakt. Er zit een gebruiksaanwijzing bij en het pakket is inclusief schroeven. Deze overkapping wordt excl. tuinset, zijwanden, achterwand en decoratie artikelen geleverd die wel op de foto zijn afgebeeld. Basispakket bestaat uit palen 14x14 cm, dakbalk (dakbalken zijn de balken die het dak dragen) 4,5x16 cm en 1,1mm EPDM dakbedekking. Het dak heeft 2 dak uitlopen waar het regenwater uit kan stromen. De maat is 600 cm breed en 300 cm diep, dat is de maat van het dak. De voorkant (breedte) van het dak steekt een stukje naar voren t.o.v. de palen zoals te zien is op de foto.

Veranda Marcel

Prachtige mooie veranda voor een super prijs! Overkapping Marcel is het stevige broertje van de overkapping buitenkans. Deze is robuuster en steviger. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij zodat u hem zelf in elkaar kunt zetten! U moet wel handig zijn want er komt wel wat zaag en kluswerk bij kijken. De veranda worden geleverd als doe-het-zelf pakket, enkele onderdelen dienen op maat te worden gemaakt. De Veranda is een veranda van prachtig Douglas hout. Dat is onbehandeld blank en duurzaam douglas hout en het geeft een sfeervolle warme uitstraling. Wanneer u hem niet behandeld heeft hij een levensduur van ongeveer 10 tot 15 jaar, wanneer u hem beitst en goed onderhoudt gaat hij vele jaren langer mee. Er zit een gebruiksaanwijzing bij en het pakket is inclusief schroeven. Deze overkapping wordt excl. tuinset, zijwanden, achterwand en decoratie artikelen geleverd die wel op de foto zijn afgebeeld. Basispakket bestaat uit palen 14x14 cm, dakbalk (dakbalken zijn de balken die het dak dragen) 4,5x16 cm en 1,1mm EPDM dakbedekking. Het dak heeft 2 dak uitlopen waar het regenwater uit kan stromen. De maat is 600 cm breed en 300 cm diep, dat is de maat van het dak. De overkapping heeft vijf staanders/palen. De voorkant (breedte) van het dak steekt een stukje naar voren t.o.v. de palen zoals te zien is op de foto.

Meer informatie
Naam Veranda Overkapping Marcel 63, 600 cm x 300 cm Buitengewoon Boet
SKU THEM5146325479167
Belangrijke informatie Over blokhutten
Manier van leveren (bezorgkosten) Pallet / vrachtwagen - gratis bezorgd vanaf €700. daaronder €29.99 bezorgkosten (België altijd 59.98)
Levertijd Wij nemen telefonisch of via de mail contact met u op voor een leverdatum
Merk Buitengewoon de Boet
Fabrieksgarantie in maanden 6
Kleur uitgebreid Groen
Materiaal Aluminium
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Blogs Klantenservice Nieuwsbrief Kerstcollectie
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
To Top