Potterie


Potterie online kopen bij Warentuin

Het online aanbod van bloempotten, bloembakken en plantenbakken is bij Warentuin erg groot. Koop hier de bloem- en plantenpotten die precies bij jou passen. We verkopen potten en bloembakken voor binnen en buiten. Welke vind jij het mooist?

Plantenbakken voor buiten, potten voor binnen

Plantenpotten voor binnen, bloempakken voor buiten, in de tuin of voor in de vensterbank.. De keuze is reuze! Warentuin heeft voor iedere tuinliefhebber iets wils. De bloembakken en -potten zijn gemaakt van goede materialen.  Je kunt kiezen uit plastic, kunststof, hout en glas.

Bij ons kun je kiezen uit meer dan 2000 potten! Daar zit gegarandeerd een bloempot tussen die bij de plant past en die de sfeer in je tuin of kamer perfect maakt. Dit zijn de bloempotten en plantenbakken die je bij ons kunt kopen:

-  Plant-in-pot - combinaties
 Kweekpotjes en -kastjes
-  Kunststof en plastic potten
-  Fiberclay en lichtgewicht potten
-  Binnenpotten van aardewerk en/of keramiek
-  Buitenpotten van aardewerk en/of keramiek  
-  Houten potten en plantenmanden  
-  Potten van glas, metaal of zink
-  Schotels om de vloer mee te beschermen  
-  Mooie hangende bloempotten (hanging baskets)  

Goedkope bloempotten en plantenbakken

Bloempotten en plantenbakken koop je bij Warentuin voor een zacht prijsje. Potterie bij Warentuin is goed en goedkoop. We willen onze producten namelijk voor iedereen beschikbaar maken. Ook voor mensen met een kleine beurs. Bloemen en planten komen pas echt tot hun recht, als ze in een passende bloempot of plantenbak groeien. Bloempotten, plantenbakken en schotels koop je dus snel en goedkoop online bij Warentuin. We streven ernaar om online de goedkoopste te zijn. Vind je een bloembak of pot ergens anders toch voor een online lagere prijs? Neem dan contact op met onze klantenservice. Meestal kunnen we meegaan met de prijs.

Bloempotten online kopen

De mooiste bloempotten bestel je snel en voordelig online bij Warentuin, het grootste online tuincentrum van Nederland. Alles voor huis, tuin en dier bestel je gemakkelijk vanuit je huis. Bespaar jezelf tijd en moeite en bekijk online rustig ons aanbod aan kwalitatief goede bloempotten bijzonder mooie plantenbakken.

Gratis thuis bezorgd

Alle artikelen die je online bij Warentuin bestelt worden gewoon bij je thuis afgeleverd. We leveren snel: meestal wordt een bestelling binnen 48 uur op de post gedaan. Vaak is verzending gratis: wanneer je voor €75,- of meer aan tuinproducten hebt besteld betalen wij de verzendkosten. Er zijn enkele uitzonderingen op deze regel. Lees daar meer over in de productinformatie onder de bloempot of plantenbak die je bij ons wilt kopen

Vlog overpotten van planten

Heb je jouw perfecte bloempoet gevonden? Mooi zo! Dan mag je nu je handen uit de mouwen steken. Er moet namelijk nog een mooie plant in. Hoe je dat doet, legt Sep je uit in zijn vlog over het overpotten van planten.

Naar boven