Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Groenteplantjes, Fruit & Kruiden

Groenteplantjes, Fruit & Kruiden

Eetbare planten kopen

Lijkt het je wat om op minimale ruimte jouw eigen voedsel te verbouwen? Bij Warentuin verkopen wij eetbare planten en bloemen. Tegenwoordig gaan veel consumenten terug naar gezond eten en de vraag naar duurzaam en biologisch voedsel neemt toe. Plant ze in je tuin en geniet in je tuin én op je bord. Neem snel een kijkje op deze pagina voor al onze superfoods!

Product 1 tot 12 van 32

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Product 1 tot 12 van 32

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Eetbare bloemen

Niet iedereen weet dat er bloemen zijn die je kunt eten. Het zijn er ook eigenlijk veel meer dan je denkt. Echter praten wij over eetbare bloemen die ook daadwerkelijk smaakvol zijn. Er zit veel variatie in de smaak van eetbare bloemen, van zowel pittige kruidenplanten tot geurig zoete bloemen. Eetbare bloemen zijn daarom uitstekend te gebruiken bij de garnering van salades of de grotere bloemen kunnen gevuld worden met ander lekkers. Het leuke van eetbare bloemen en planten is dat ze weinig onderhoud vragen. Ieder jaar kan jij je verse oogst bloemen, planten en fruit oogsten en genieten van wat de eigen tuin te bieden heeft! Let wel, niet alle bloemen en planten zijn eetbaar, bekijk dus goed welke delen van welke bloem of plant je kunt gebruiken voor jouw gerecht.

 

Fruitplanten kopen

Wat is er nu leuker en gezonder dan fruit uit eigen tuin. Denk aan mooie druivenranken boven het terras of een leuke kiwiplant tegen de schutting. Of ben jij toch meer van de frambozen, bessen en bramen? Een fruittuin hoeft niet veel ruimte in te nemen. Klimfruit is eenvoudig te gebruiken tegen een schutting of muur. Heb je wel veel ruimte dan is een fruitboom ook een fantastisch idee zoals een mooie vijg op stam of citrusboom. Fruitplanten kunnen ook in een pot geplaatst worden, dit vergt echter wel meer onderhoud.

 

Eetbare planten online

Al onze eetbare planten komen van gespecialiseerd kwekers, hierdoor ben je verzekerd van verse en gezonde planten. Loop jij al warm voor een gezonde tuin om lekker uit te snacken? Koop dan nu je eetbare planten online! Plaats de bloemen, kruiden of planten in het digitale winkelmandje en volg het bestelproces. Wij komen deze binnen enkele dagen bij jouw deur afleveren zodat je thuis snel aan de slag kan. Wacht niet langer en profiteer direct van ons online assortiment!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag