Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Perkplanten & Kuipplanten

Perkplanten & Kuipplanten

Perkplanten

Wil jij kleur geven aan jouw tuin, terras of balkon? Dan ben je bij Warentuin aan het juiste adres! Op deze pagina tonen wij u diverse perkplanten. Van narcissen tot hyacinten tot aan irissen. En al deze plantjes zijn van de hoogste kwaliteit. Zoek snel een leuk assortiment perkplanten bijeen en geniet de hele zomer van prachtige kleuren in de tuin!

Product 1 tot 12 van 55

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Product 1 tot 12 van 55

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Perkplanten kopen

Veel mensen zijn op zoek naar planten die het gehele voorjaar en zomer in de tuin of in de plantenbak staan te schitteren. Perkplanten zijn hierin het meest opvallend. Deze mooie opvallende gekleurde bloemen fleuren de tuin en het balkon direct op! Zorg ervoor dat de perkplanten een zonnige standplaats hebben en ruim in de watervoorziening zitten. Wil je perkplanten in een pot zetten, plant de perkplanten in potgrond en leg wat hydrokorrels onderin de pot. Zorg bij voorkeur ook voor een pot met gaten zodat overtollig water eenvoudig kan weglopen.

 

Eenjarige perkplanten

Met eenjarige perkplanten kun je maandenlang genieten van fantastische zomerbloeiers. Je hebt ze in allerlei soorten, maten en kleuren. Verfijn eenvoudig je keuze in ons handige menu en vind het perkgoed waar jij gek op bent. Veel verzorging hebben ze niet nodig, je moet ze enkel voldoende water geven. Dan kan jij tot en met de herfst heerlijk van de mooie tuin genieten. Wil jij jouw tuin direct dat echte lente- en zomergevoel geven? Bestel dan snel eenjarige perkplanten die binnen mum van tijd bloeien en jouw tuin een kleurrijke aankleding geven!

 

Kuipplanten kopen

Kuipplanten zijn de meer tropische heesters of vaste planten die een terras, tuin of balkon fantastisch kunnen sieren. De naam zegt het al, deze planten worden in kuipen of grote potten gekweekt zodat deze eenvoudig verplaatst kunnen worden. Let wel dat kuipplanten niet winterhard zijn en met vorst naar binnen gehaald moeten worden om schade te voorkomen. Het mooie aan kuipplanten, ook wel ‘terrasplanten’ genoemd, is het exotische. Zo kunnen mensen die niet over een grote tuin beschikken op deze wijze toch van de exotische sfeer van kuipplanten genieten.

 

Perkplanten online kopen

Heb je een keuze kunnen maken? Super! Plaats dan snel de perkplanten die jij mooi vindt in het digitale winkelmandje. Wij komen binnen enkele dagen jouw perkplanten bij jouw tuin afleveren. Online perkplanten kopen was nog nooit zo makkelijk!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag