Bbq Beton Rio Decorson Vorige Bbq Beton Rio Decorson

Bbq Beton Congo Crystal Decor

€ 579,99
Niet op voorraad
SKU
DROP8018459573442

Bbq Beton Congo Crystal. Deze betonnen barbecue is van een hoogwaardige kwaliteit. U dient de barbecue te onderhouden met producten die ook bij ons verkrijgbaar zijn. Let op: Alle BBQ's worden ongecoat geleverd. De afgebeelde BBQ is gecoat in een bepaalde kleur. U kunt zelf uw BBQ in de gewenste kleur coaten. Op een ongecoate BBQ zit geen garantie.

Bbq Beton Congo Crystal

Bent u op zoek naar een BBQ? Bestel deze eenvoudig bij Warentuin! Congo betonnen BBQ is een barbecue in natuurlijke kleuren gemaakt van gereconstrueerd marmer en een zijwerkblad. De Congo wordt geleverd met een sterk, verchroomd grillrooster met comfortabele handgrepen. Het grillrooster kan op vier niveaus in de barbecue geplaatst worden. Door middel van de Decor Barbecue Fix 300ml is de barbecue gemakkelijk te monteren, dit product kan afzonderlijk gekocht worden. De Barbecue Congo kan gebruikt worden met houtskool, briketten en hout. De Congo betonnen BBQ is geschikt voor 6-8 personen. De barbecue dient behandeld te worden met een coating (protector) om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Onbehandelde barbecues zijn niet beschermd tegen onder andere regen en vorst. Om de barbecue in de winter, of als hij niet wordt gebruikt, zo goed mogelijk tegen weersinvloeden te beschermen, wordt aangeraden om hem met een waterdicht zeil af te dekken. Let op: Alle BBQ's worden ongecoat geleverd. De afgebeelde BBQ is gecoat in een bepaalde kleur. U kunt zelf uw BBQ in de gewenste kleur coaten. Op een ongecoate BBQ zit geen garantie.

Meer informatie
Naam Bbq Beton Congo Crystal Decor
SKU DROP8018459573442
Leuke informatie Bbq schoonmaken, Bbq aansteken
Manier van leveren (bezorgkosten) Pallet / vrachtwagen - gratis bezorgd vanaf €700. daaronder €29.99 bezorgkosten (België altijd 59.98)
Levertijd Dit product heeft een levertijd van minimaal 1 week
Merk Decorson
Geschikt voor binnen/buiten Buiten
Fabrieksgarantie in maanden 6
Lengte in cm 170
Breedte in cm 71
Hoogte in cm 200
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Blogs Klantenservice Nieuwsbrief Kerstcollectie
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
To Top