Boom Esdoorn Hoogst. 220 cm stam Acer Platanoides Crimson Sentry 6/8 Warentuin Natuurlijk Vorige Boom Esdoorn Hoogst. 220 cm stam Acer Platanoides Crimson Sentry 6/8 Warentuin Natuurlijk

Boom Esdoorn Hoogst. 220 cm stam Acer Platanoides Crimson Sentry 8/10 Warentuin Natuurlijk

Speciale prijs € 85,59 Normale prijs € 106,99
Op voorraad
SKU
DROP6144561335949

Acer plat. Crimson Sentry. Deze Esdoorn is een prachtige boom van Warentuin Natuurlijk. Deze boom is een hoogstam met 220 cm stamhoogte. De stamomtrek is 8-10 cm. De etiketfoto weergeeft hoe de boom eruitziet wanneer hij groter is. Bomen en struiken zijn levende producten en kunnen daarom afwijken van de foto. Alle genoemde maten zijn indicatie maten, de daadwerkelijke maat kan altijd afwijken, aangezien het om een levende boom gaat.

Acer plat. Crimson Sentry

Op zoek naar een mooie boom of struik? Uw tuin wordt nog mooier met een boom of struik van Warentuin Natuurlijk! Hoogstam 220 cm stamhoogte. Groeivorm: smalle en opgaande groei later breder groeiend. Bloei en bloeitijd: groen in april /mei. Blad: mooi roodbruine gekleurd, Bladverliezend. Stam: roodbruin. Speciale sierwaarde: roodbruine Bladkleur. Standplaats: zon, halfschaduw en schaduw; als solitair in tuinen en parken. Grondsoort: geschikt voor iedere grondsoort; niet op slecht waterdoorlatende grond planten. Het planten: met een kluit: maak een plantgat van minimaal 2x de breedte en de hoogte van de pot. Meng potgrond in het plantgat. Plaats, indien nodig, een boompaal in het plantgat. Verwijder de plastic pot. Verteerbare pot met netje niet verwijderen. Plant met water goed aangieten. Een vaste kluit los maken. Plaats de potkluit in het plantgat. De bovenkant van de kluit gelijk houden met de grond. Trap de aanvulgrond stevig aan. Hierna flink water geven. Na het planten bemesten met gedroogde stalmest of kunstmest op de grond rond de stam. Het eerste groeiseizoen, van april tot eind juli, iedere week water geven. Planten met kale wortel: de wortels enige uren water laten opzuigen en de plant met natte wortels planten. Verzorging: snoeien vóór 1 januari in verband met ’bloeden’ of in juli/augustus. De stamomtrek is 8-10 cm. De etiketfoto weergeeft hoe de boom eruitziet wanneer hij groter is. Bomen en struiken zijn levende producten en kunnen daarom afwijken van de foto. Alle genoemde maten zijn indicatie maten, de daadwerkelijke maat kan altijd afwijken, aangezien het om een levende boom gaat. Interesse? Koop deze Boom Esdoorn Hoogstam 220 cm stamhoogte Acer Platanoides Crimson Sentry 8/10 Warentuin Natuurlijk gemakkelijk online!

Meer informatie
Naam Boom Esdoorn Hoogst. 220 cm stam Acer Platanoides Crimson Sentry 8/10 Warentuin Natuurlijk
SKU DROP6144561335949
Manier van leveren (bezorgkosten) Extra bezorg- of servicekosten - gratis bezorgd vanaf €300. daaronder €11.99 bezorgkosten (België altijd 23.98)
Levertijd Hou rekening met minimaal 5 werkdagen
Merk Warentuin Natuurlijk
Geschikt voor binnen/buiten Buiten
Fabrieksgarantie in maanden 3
Standplaats plant Half zon - half schaduw
Winterhard Plant is winterhard
Bladhoudend Bladverliezend
Naam planten soort Acer
Soort plant Boom/struik
Stamhoogte in cm 220
Stamomtrek in cm 9
Type plant Bomen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Blogs Klantenservice Nieuwsbrief Kerstcollectie
Klantvragen
Geen vragen
Je kunt alleen een nieuwe vraag stellen als je bent ingelogd.
To Top